Scudo Sports

İzmir için Bisiklet Tavsiyesi -Lütfen Yardım Edin-

mhrdzgn00

Üye
Tepki
0
İsim
Mahir Düzgün
İyi sürüşler arkadaşlar. Başlıktan da belirtildiği üzere İzmir'de yaşıyorum ve spor amacıyla bisiklet almak istiyorum. Hem gündelik hayatımda kullanacağım, hem de şehir içi veya yakın şehirler arasında kullanabileceğim, uzun vadede beni yarı yolda bırakmayacak bir bisiklet arıyorum. Şehir içinde kullanacağım bisikleti. İzmir de bildiğiniz üzere dağlık bir alan değil.

Boy: 180
Kilo: 88
Amaç: Gündelik sürüşler, şehiriçi veya yakın şehirlerarası sürüşler.
Aklımdaki Bisiklet: (link)

Bu bisiklet ile alakası yorum ve görüşleriniz, ya da önerebileceğiniz başka bisikletler varsa o konudaki yorumlarınız benim için çok çok değerli. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Scudo
yakın şehirler arasında kullanacağım, spor amaçlı kullanacağım vs. diyorsanız vitesli bisiklet almanız daha iyi olur. bu bisiklet bence starbucks bisikleti.

@Tasogare Hocam bu bisikletlerden hangisini tavsiye edersin, ve benim söylediğim bisiklet işimi görmez mi?

Purefixi yakından incelemiştim daha önce, bana çok albenili ve kaliteli gelmedi, açıkcası o parayı vermem ben ona. Onun yerine ben olsam vitesli bir fitness bisikleti alırdım, biraz daha konfor isteniyorsa süspansiyonlu maşası olan bir hibrit alınabilir.
Bu türlerde çok model var, karar vermek zor. Seda veya Doruk gibi büyük bisiklet mağazalarına gidip orada yakından model seçmek daha faydalı olur gibi

• Beğen
Tepkiler: enginbey35
Fıtnesslere bir bakın dilerseniz.bütçenize göre oldukça geniş bir ürün yelpazesi çıkacaktır karşınıza.buna paralel zihin olası zihin karışıklığı...tam bu noktada bu forumdan,bisikletini aktif ve sizin düşündüğünüz gibi kullanan bisiklet sahibi arkadaşlardan ve tecrübelerinden faydalanarak biraz daha netleştirebilirsiniz diye düşündüm.
Giant specialized meridia ve bir çok bisiklet markası ile ilgili bu forumda mükemmel oldukça verimli bilgi belge kaynak bulabilirsiniz.
Saygılar selamlar

@ratm

Çok güzel bir tavsiye.Ben sedaya gidene kadar internette izlediğim videonun,okuduğum yazının haddi var hesabı yoktu.Ardından seda bisikleti aradım.Yaşadığım diyaloğu nakledebilirim:Önce telefonla arayıp Bülent beyle konuştum, derdimi meramımı anlattım hemde sizin cümlelerinizin aynısıyla:Hem gündelik hayatımda kullanacağım, hem de şehir içi veya yakın şehirler arasında kullanabileceğim, uzun vadede beni yarı yolda bırakmayacak bir bisiklet arıyorum. Şehir içinde kullanacağım bisikleti.Cevap olarak :Lütfen gelin gözünüzle görerek daha iyi anlaşılır olmuştu.Mağazalarına gittiğim de istediğimi ve olası bütçemi söyler söylemez tercih alanımı belirledi ve önüme bir kaç alternatif sıraladı.Sonrasında ilk gösterdiği örnekle bir deneme turu yaptım ve şunu dedim:Hazırlayalım bunu hocam. 1 ay oldu çok memnunum. Merida Crossway 100.
Arkadaşımızın dediği gibi canlı canlı görmek gibisi yok

Hayırlı olsun bülent beyin namı istanbullarda emin olunuz.hayırlı olsun iyi günlerde sağlıkla mutlulukla bol pedallar

• Beğen
Tepkiler: enginbey35
buralarda bildiğim bir bisikletçi yok fakat. model olarak önerebileceğiniz bisikletler var mı acaba? link olarak bana atabileceğiniz? mesela sizin attığınız bisiklet 2400 lira gözüküyor seda bisiklette. o beni aşıyor. maksimum 1500 lira harcayabilirim. @enginbey35

@ratm mesela bunun hakkında yorum alabilir miyim hocam? (link)

@mhrdzgn00
hangi bisiklet senin işini görecek onu sen daha iyi bilirsin :) ama bahsettiğin kullanım alanı için önerdiğim tipte bisikletler daha performanslı olur, ben 2. ellerini gönderdim, eğer peşin alacaksan bisiklet mağazalarıda indirim yapar, bir de gidip orada bakmak konuşmak gerek

@mhrdzgn00

Carraro Sportive çok tercih edilen bir model, hem şehir içinde hem de çevre ilçelere geziler için kullanıyorlar. bence tercih edilebilir.

dün bi arkadaşım tiagralı carraro almış, mavi siyah, tiagra set cr 062 olabilir ama emin değilim. 0 ve bisikletçiden, ilginizi çekerse

Geri