Scudo Sports

İzmir - Evimin içerisinden Lapierre bisikletim çalındı

Can Ayhan

Üye
Tepki
4
İsim
Can Ayhan
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Lapierre
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba Dostlar,
Geçtiğimiz hafta sonu (19.02.2017) "Lapierre" marka "Audacio 400" model bisikletim İzmir - Bayraklı'da bulunan evimin içerisine girilerek çalınmıştır.
Aynı model diğer bisikletlerden ayırt edilmesine yardımcı olacak belirgin özellikleri; “Ritchey Carbon” Maşa, “Vision Team 25” Jant Seti.
Gören, duyan, satışına şahit olan ve konuyla ilgili kulağına bilgi gelen tüm dostlar, bana bilgi verebilirse çok mutlu olurum.

Lütfen hırsızlık malı bisiklet veya başka birşey alarak bu insanlık dışı şahıslara pirim vermeyelim…

(link)
buradan hızlı bir şekilde bana ulaşabilirsiniz.

16836713_10154602832658952_8302192978368056050_o.jpg 16797838_10154602832398952_6604250413302732_o.jpg 16825989_10154602832383952_9116372915740216340_o.jpg 16649547_10154602832643952_7860178483588965510_n.jpg

Scudo
Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah bulursunuz. Evin içinden nasıl çalındı, biraz anlatırsanız iyi olur. Kilitlere güvenemeyip, evde bisiklet saklayan benim gibi arkadaşlara ders niteliğinde olur diye düşünüyorum. Evde bile rahat vermiyor bu adamlar :(

Avrupa ceza sistemi insan haklari vb
Hepsi suçluyu korur,suçlu hakları,suçlu affı,.....

Adam senin senelerdir biriktirdin emegini alninin terini çalar
Parayi yer yakalanir
Sonraki surec
Cezai indirim
Son 2 sene denetim
4-5 sene icerde tv hamburger turkiyede evliyse seks avrupada evli olmasa da seks
Sinema hali saha klima sosyal aktiviteler
İzne ayrilmalar iyi hal indirimi....
Izinde magdurla bira icmeye giderler artik
Anlatir paralari nasil ezdigini

1-2 milyon lira çalsa her turlu karda olacak.

Ben ateistim.
Ama islamdaki aclik hali haric kol kesme olayini destekliyorum
Bu bir caydiriciliktir
Silahsiz soygun yapacak biri sabri sarioglundan korkmaz ama shaq oneala yanasmaz bile
Bu da caydiriciliktir.

Amerika da guzel.Orda cehennem gibi cezaevleri
Ama Avrupa malasef luks otel
Avusturalya yapimi film var John Doe galiba
Iste bu sacmaligi anlatiyor

Acik konusayim cok sevdigim birine yapilacak cinsel ya da ölumlu agir yaralamali saldirilarda cezayi kendim keserim
Ama buyasi hukuk devleti
Hem sen on öldüysen sevdiyin gelmiycekki

Evet gelmeyecek
Ama o da birasini yudumlayip seks yapip gezip eglenemeyecek

10 yasinda cocugu telle bogup olduren
Anasini babasini oldurup bahceye gomen
Bilezikleri çalmak icin bilekleri kesenler
Helikopterle kalabaliga ates acanlar vesayir..
Asla yaşamamalı.
Adam norveste 80 kisiyi oldurdu.Takim elbise ile mahkemede konusuyor sanki iş gorusmesine gelmis
Agzina huni sokup kezzap dokmeleri gerekir

@mehmet roy "fikirlerinize" katılıyorum.
Aynı şekilde Tolstoy - Diriliş'te, Nehlüdov demişti ki; “Çok eskiden beri uygulanan bu cezalardan biri bedensel ceza diğeri ölüm cezası.” “Aynı şeyi ileride bir daha yapmaması için bir adamın canını yakmak amaca uygun bir davranıştır. Toplum için zararlı ve tehlikeli birinin kafasını kesmek de son derece akıllıcadır. Her iki cezanın da mantıklı bir yanı vardır. Fakat bir işi olmadığı ve kötüleri örnek aldığı için yoldan çıkmış bir insanı hapse atıp, en ahlaksız insanlarla bir arada, hiçbir iş yapmadan boş boş oturtmanın ya da her biri 500 rubleden fazlaya mal olacak şekilde hazinenin parasıyla bir yerden başka yere nakletmenin anlamı nedir?” “Hapishaneler güvenliğimizi sağlayamaz, çünkü bu insanlar orada ilelebet kalmayacaklar, bir gün serbest bırakılacaklar. Tam tersine bu insanlar bu hapishanelerde ahlaksızlığın en üst basamağına tırmanıyorlar yani tehlikeleri artıyor.”
Ve daha neler neler...

Her gün benzer bir konuda söylendiği gibi Sahibinden, Facebook ikinci el sayfalar takip edilmeli, polise mutlaka bildirilmeli... Umarım en kısa zamanda bulunur, geçmiş olsun.

@kuşlar gibi özgür Bisikletimi cuma gecesi turdan dönünce, ardiye olarak kullandığım evimin dip tarafında bulunan odaya koydum her zamanki gibi. Ertesi gün odaya hiç uğramamıştım, ta ki pazar sabahı sürüşe çıkmayı planlayıp hazırlık yapmak için o odaya gidene kadar. O zaman farkettim zaten durumu. İşin kötüsü odanın penceresi sokağa bakıyor ve merdivenli bir sokak burası. Giren şahıs ta bu avantajı kullanarak ve pencereyi zorla açarak girmiş odaya. Bu konu da bizim de hatamız var, o odaya parmaklık yaptırmamıştık henüz. Yeni evlenmişsin, bir sürü borç harç, ona sıra gelmedi daha diye düşünürken bu olay...
Bu olayın üzerinden bir kaç gün geçmişken, dün gündüz vakti yan komşumun demir kapısının kilidini kırarak (şahsın girdiği pencerenin çok yakınında bulunan bir kapı bu) evine girerek talan etmişler.

@Can Ayhan geçmiş olsun. Bisiklet dediğin şey ufacık değerli bir eşyada değil. Akıl alacak gibi değil. İnşaallah tez vakitte kavuşursunuz bisikletinize.

• Beğen
Tepkiler: Can Ayhan
@Can Ayhan kardeş bu hırsızlık olayları izmirin neresinde oluyor? Azıtmışlar resmen :mad:

sözün bittiği yer. ne diyelim ki adam evin içinden bile götürüyorsa nasipten çıktığının resmidir.

@Can Ayhan geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bisikletiniz bulunur ve o şeref yoksunu da yakalanır.

Hangi inanca sahip olursanız olun, caydırıcı ceza hırsızın suçunun ispatı halinde derhal orada sağ elini tekrarında sol ayağını kesmektir. Özür diliyorum ama delirmemek elde değil.

Çok geçmiş olsun. Evin içinde bile rahat yok bunlardan. Bisikletinizin ayirt edici özelliği çok birinin dikkatini çeker bulunur inşallah.

• Beğen
İzmir aldığı göçlerden beri bu şekilde hırsızlık olaylarının arttığı görülüyor. Biz halk olarak buna dur demezsek evden bizi bile canlı calı çalacaklar artık. Geçmiş olsun.

• Beğen
Vay arkadaş daha neler olacak kim bilir.. Evlere de girip bisiklet çalar oldular. Büyük geçmiş olsun usta.

• Beğen
@Can Ayhan Geçmiş olsun dilerim tez zamanda bulunur. Facebook da bisikletle ilgili çokca gruplar var onlara da duyuru yaptınız mı?

• Beğen
@egesengun Bayraklı da oldu olay.

@MELİKŞAH teşekkür ederim. Üye olduğum tüm gruplarda paylaştım. Aklama gelen yeni grup ve etkinliklerde de paylaşmaya devam ediyorum.

@Can Ayhan Öncelikle büyük geçmiş olsun.
Bu hırsızlık haberleri gerçekten çok canımı sıkıyor akşam haberleri açıyorum en az 10 tane ayrı hırsızlık haberi forumda neredeyse aylık 10 tane hırsızlık haberi bu ne arkadaş böyle ben böyle adaletin böyle sistemin ta ............... diye uzayıp gidecek neyse:mad::mad:

• Beğen
evde siz varken de olabilirdi... züürt tesellisi tabi benimkisi. geçmiş olsun. polise bildirmişsinizdir umarım. sonuçta dünya para bu aletler.

• Beğen
Geri