Serkan kardeşim harika bir gezi yapmışsın .Tekbaşına cesaretini kutluyorum İnşallah akçayda yeni geziler yaparız.Fotolar ve paylaşım için teşekkürler:in: :in: :in:
Arkadaşlar öncelikle mesajlarınıza bu kadar geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ama aylardır siteye girmiyordum.
@Murat İçlek
Çok teşekkür ederim. Sizde ne var bilmiyorum ama daha daha iyileri sizlerin olsun. :in:
@M.Kaptanbaşı
Merhaba!
Öncelikle cevapta epey geciktiğimin farkındayım ve bahsettiğiniz gezi muhtemelen yapılmıştır ama bir süredir Akçay'da değilim. Şimdilik bu yaz sonuna kadar Eskişehir'deyim. Döndüğüm zaman haberleşiriz artık.
Akçay'a, Edremit'e selamlar.
@Ahmet Bolgi
Gözlük konusuna oldum olası pek sıcak bakmıyordum ama haklısınız. Konu bisikletle uzun yol olunca gerekiyormuş. :in:
@kizak
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bir gün birlikte benzer geziler yapmak dileğiyle...
@Cihan Aydan
Sitede yapılan bazı turlarda nispet yapar gibi börekler, çörekler, mangallar, çorbalar vs. gösteriliyor ya sanırım ben de bundan etkilenerek Ayvalık tostuyla bu nispet yapma furyasına katılayım dedim.
Serkan kardeşim, önceki turlarından bahsediyorlar, bilmiyorum ama bu çok güzel ve keyifli bir tur olmuş. Güzel yörenizden devamı gelecektir sanırım. :in: