Scudo Sports

İzmir Dağ Bisikleti Grubu

Arkadaşlar koca hafta kimseden bir fikir çıkmadı mı?

Yurtdışından misafir olduğu için bu hafta için birşey diyemiyorum. 13-14 Haziran yani haftaya şehir dışındayım. Öbür hafta da kısmetse Kapadokya.

Hadi canım bir şeyler gelsin aklınıza, biri şuraya gidelim desin. Nerede bu Sencer?

Scudo
Tüm İzmir lilere Bodrum dan kocaman bir Merhaba, ;)
İki arkadaşım ile bir hafta sonu İzmir de olacağız. Ben bisikletim ve kendim için aksesuar, yedek parça, diğer iki arkadaşım ise bisiklet alma planları içindeler.
Fakat hepimiz çalıştığımız için ancak Pazar günlerimiz boş. Umarım pazarları açık bir dükkan bulabiliriz. Olmadı limitlerimizi zorlayıp c.tesi öğleni orada olmaya gayret edebiliriz.

Siz İzmir li arkadaşlardan ufak bir ricam var. Serbest mi bilmiyorum ama yasak ise özelden de olabilir, bana İzmir de ( ksk, bornava, balçova her yer ) ürün yelpazesi olarak zengin, bisiklet, malzeme ve outdoor ürün satışı yapan dükkanların isim-semt-telefon larını verebilir misiniz ?

herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Emrah Selamlar,

Forum sponsoru oldukları için sorun olmaz Doruk ve Ata Bisiklet pazar günleri açık olduğunu biliyorum.

Doruk Bisiklet; Mustafa Kemal Sahil Bulvarında Küçükyalı'ya dönen ışıklardan U dönüşü yapıp Konak tarafına gelirken sağa bakın.

Ata Bisiklet; Swiss - Efes Oteli karşısı, İşbankası yanında.

• Beğen
Tepkiler: Emrah TEZER
slm arkadaşlar.ben Adil.ayrancılarda oturuyorum.eğer torbalı-k.paşa-g.emir gibi izmirin bu yakasına bakan turlar olursa lütfen benimlede iletişime geçin.çok istiyorum bir gruba dahil olmayı fakat konumum ş.dışında olduğundan merkez bölgelerdeki faaliyetlere uzak kalıyorum.0505-6056726 Adil DERİCİ

Arkadaşlar planlarımızı tek başlıkta mı toparlasak ne dersiniz? Ben burada anlaşılan rotaları İzmirBisiklet.Com'a da yazıyorum.

Bu Pazar Bornova-Sütçüler-Atalanı-Turgutalp-Manisa rotasının yapılması planlanıyor.

Ernur Arkadaşım duyurusunu yazmış, sağolsun.

@ernur kazancı

Arkadaşlar yemek için yanınızda birşeyler taşımanız gerekebilir; Atalanı ne kadar milli park ve mesire alanı da olsa, ben birşeyler satıldığını hatırlamıyorum. Manisa'dan tanıdıklara sormak gerek.

Sütçüler'den Atalanı 14,2Km. Asfalt yol; 172mt. irtifadan 1245mt. 'ye çıkıyor. Eğim ortalama %7,55.

Arkadaşlar benim iş nedeniyle önümüzdeki haftalarda ne olup biteceğini bilemediğimden mütevellit bu başlık böyle kaldı bomboş...

Katılımım garanti olmasa da şöyle bir haftasonu öneri listem olacak;

- 12 Eylül Cts. Narlıdere - Altınvadi - Radar - Yangın yolu - Balçova, Sencer bu plandan bahsetmişti. Niye Cts. demiyorum; çünkü ben de Pazar günü yola çıkacağım gibi gözüküyor.

- 20 Eylül Pazar; bayramın 1. günü. Benim için pek sorun yok, bütün akraba - eş dost şehir dışına kaçtığından bisiklete binerim yani. Plan toprak yoldan Kemalpaşa - Spil - Sülüklügöl - Turgutalp - Sabuncubeli - Bornova -Karşıyaka

- 27 Eylül Pazar; Aydın ekibiyle Kuşadası Dilek Yarımadası organizasyonu... Detayları paylaşırız.

- 4 Ekim Pazar; Karşıyaka - Karagöl - Yoğurtçu Kale - Muradiye - Emralem - Karşıyaka

- 11 Ekim Pazar; Kemalpaşa - Nif - Balık Çiftliği - Yangın Kulesi Zirve - Kaynaklar

- 18 Ekim Pazar; Balçova - Manastır - Radar Yolu - Efem Çukuru - Menderes - Gaziemir - Karşıyaka

- 25 Ekim Pazar; Karşıyaka - Emralem - Orman yolundan Karagöl asfalt - Karşıyaka

- 1 Kasım Pazar ; Bornova - Kavaklıdere - Nif Kulübe - Kaynaklar

- 8 Kasım Pazar; Asfalt ağırlıklı, Menderes - Çatalca - Efemçukuru - Yelki - Güzelbahçe

- 15 Kasım Pazar; Bornova - Sabuncubeli - Sarnıçköy - Karagöl - Gökkaya - Karşıyaka

Şimdilik bu kadar...

Yav nasıl pazar günüydü öyle ya.İzmir havası işte resmen nispet yapar gibi.Hep sağanak sağanak diye bekliyoruz öğlen kipalara falan gidiyoruz gezelim bari diye bi bakıyoruz hava günlük güneşlik açıyor. :mad:

Bayramdan sonra plan var mı? Aybars abi ne zaman dönüyon İstanbul'dan?

Arkadaşlar herkese selam
Ben Bornova Evka-4 te oturuyorum ve burdaki bana yakın rotalara tek başıma çıkıyorum.Bundan sonraki turlarınıza mümkünse bende katılmak isterim.Görüşmek üzre.

kandiliniz mübarek olsun inşallah her gününüz bugün gibi güzel ve anlamlı olur.....

@Aytaç Ergül

Bende evka4 te ikamet etmekteyim arkadaşım güzel havarlda hergün işe gelip gidiyorum çankaya'da iş yerim.

Konuyu canlandıralım arkadaşlar. :) İlk önce kendimi tanıtayım. Ben Doğukan Karbal. Yaşım 14. İstanbul-Kadıköy doğumluyum ama İzmir-Bornovada yaşamaktayım. Haziranda ekipmanım geliyor. Yazın bol bol tura gitmek istiyorum. Görüşelim, konuşalım, tanışalım... İyi forumlar...:)

Geri