Scudo Sports

İzmir Colnago C40

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
İlgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

@ersunakay

Ersun bey bisikleti sizden almıştım severek kullanıyordum, çok sağolun ilginize, aynen dediğiniz gibi kolay kolay piyasada el değiştirecek bir bisiklet değil umarım bulunur.

@Bülent ÖZER

Sağolasın, bir avm'nin bisiklet parkından çalındı ama kısa süre değil 4-5 saat bağlı bıraktım, bence çalınmasında en büyük etken bu oldu, uzun süre bırakılmamalı .

Scudo
Abi umarım bulursunuz . Bu şeyin orası .... Halkapınar metro'da inip karşıya geçiyoruz , İzgaz'ın oralar... . Orada bit pazarı kuruluyor , hangi gün bilmiyorum . Pazar'dır büyük olasılıkla . Sabah erkenden 7 - 8 gibi ... bir gidiver , göz ucuyla bakıver , Türkiye'de tek diyorsun madem ... Ayrıca Bornova Forum'dan video kaydı isteyebileceğiniz bir yer yok mu ?

Geçmiş olsun. Öncelikle en yakın karakola bilgi verin. Bisikletin değerini de mutlaka belirtin. Sonrasında verdiğiniz ifadeden bir suretini üzerinizde bulundurun. Şayet (İnşaallah) bulursanız elinizdeki ifade ile birlikte bisikletinizi almanız daha kolay olacaktır.

forum bornova nın bildiğim kadarıyla (kurumsal kimliğini ve ve tasarımlarını yapmıştım zamanında ordan biliyorum) kör noktası yok diye biliyorum. video kaydı isterseniz vermek zorundalar.

hepsi tamam arkadaşlar, karakolda tutanak tutturdum , forum bornova kameraları da bisikletin çalınma anını çok net yakalamış, görüntüleri polise verdiler, gelişmeleri bekliyoruz.

Tutanağı üzerinizde taşımayı ihmal etmeyin. Ayrıca bisikletle birlikte çekilen bir fotoğrafınız veya sadece bisikletin fotoğrafı olursa ispatınız da kolaylaşır. Aksi takdirde işiniz zorlaşabilir. Ama bazılarının yaptığı gibi fotoğrafları çoğaltıp da ağaç ve benzeri yerlerde kayıp ilanı vermeye kalkmayın.

tamam, ifademin bir nüshası bende ama eve koymuştum bundan sonra yanımda bulunduracağım,fotoğraf konusuyla da ilgileneyim , bunlar önemli tavsiyeler!

kendimi senin yerine koydum cidden üzüldüm umarım bulursun geri alırsın

Şerif kardes cok geçmiş olsun.Bu arada

@Sungur Çağırgan

Bir ipucu var sanırım. Hadi hayırlısı. Kamera kayıdı varsa polis illaki bulur bu şerefsizleri. Bulunduklarında da ifşa edilmeli

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
Bende Evka-3 civarında oturuyorum, gözüm sürekli açık, zaten alışkanlık bisiklet görünce markasına kadar bakarım.

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
@Ali Hekimoğlu

Süper haber...Son zamanlarda aldığım en güzel haber diyebilirim.Geçmiş olsun ve Allah ne size ne de bir başkasına böyle bir şey yaşatmasın.Selamlar...

@Ali Hekimoğlu

Sizin adınıza çok sevindim Ali Bey. Nasıl bulundu, size ait olduğu konusunda her hangi bir sıkıntı, anlaşmazlık oldu mu? Umarım bisikletinizde herhangi bir kozmetik sorun vs yoktur. Hem geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın.

@Ali Hekimoğlu

bisikletin bulunmasında emeği geçen hatta sohbet için telefon açtığımda meşgul olduğu için telefonu bile yüzüme kapatan :) ( internette bisikletin izini sürüyormuş meğer) TOLGA TUNCEL arkadaşımızdır gerçek bir colnago fanatiği olmasıda etken olmuştur, inşallah fazla bir hasar vs yoktur güle güle kullanmanızı dilerim

Öncelikle Tolgaya çok çok teşekkürler.Bisikletin bulunmasında oldukça fazla uğraş vermiş buna rağmen moralini bozmaya çalışmışlar ama bozabileceklerini zannetmiyorum.

Konunun sahibinin isteği üzerine konuyu kilitliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri