Scudo Sports

İzmir Colnago C40

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Şerif Şentürk

Forum Bağımlısı
Tepki
749
Bisiklet
Scott
Bugün saat 16-17:00 civarı İZMiR Bornova Forum'da Colnago C40 bisiklet çalınmıştır. Full record setli jantları aksium camiaya duyrulur!!!

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Scudo
Büyük geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda kavuşursun. İzmir'deki arkadaşların gözlerini dört açmaları lazım.
gerçekten üzüldüm. bir de Colnago olunca :agla:

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
Offff yapma Şerif kardeş...İnanılmaz üzüldüm.N'olur bul şu bisikleti.Benim de takibimde.Büyük geçmiş olsun...

• Beğen
Arkadaşlar bisiklet türkiyede tek , aynısından yok, kime satarlar, kim biner, nasıl biner bilmiyorum, boyarlarmı, parçalarlar mı, Allahından bulsun şerefsizler

@Şerif Şentürk

bu ay içinde kaçıncı hırsızlık bu? özellikle izmirde.

Bence seri bir şekilde çalışan ve donanımsal bilgisi olan bir çete var..

@Engin ATAL

yani evet engin bey, son 2 haftada kaç tane konu açıldı izmir den

Çok üzüldüm gerçekten nasıl oluyor da bir kere bile bizlere denk gelmiyorlar aklım almıyor elleri kırılsın bu hırsızlığı yapan şerefsizlerin yarından itibaren çevreme daha çok dikkat edeceğim inşallah bulunur bir şekilde

• Beğen
çok geçmiş olsun.üzüldüm.geçen bit pazarında gıant defy vardı.pazar günü çok erken izmirgazın karşısında kuruluyor bi dolaşın isterseniz.saygılar.

Hocam başlığa çalındı yazın arkadaşların dikkatini çeksin.geçmiş olsun çok üzüldüm umarım kavuşursunuz bisikletinize

Çok geçmiş olsun...
Özel bir bisiklet olduğundan forumda yada elektronik ortamda satışa çıkarsa hemen farkedilecektir.

Geçmiş olsun ben de colnago ct1 var türkiye de colnagolar sayılıdır, illaki birinin dikkatini çeker parça parça deneselerde dikkat çeker diye düşünüyorum

Forum içerisinde Çalıntı Bisikletlerin listelendiği, Adminlerin kontrolünde olan ayrıntılı bilgi ve detaylı fotoğraflarının olduğu bir kısım olmasını öneriyorum.

Ali bey gecmiş olsun , umarım hemen bulunur bisikletinize kavusursunuz.
Kadro tek dediğiniz gibi her türlü bilinir sizin bisiklet, record sette cok yok ülkemizde onuda kolaylıkla elden cıkaramazlar.
Boyasalar (o güzelim orijinal boyaya kıyarlarsa) yine belli olur lug yapılı carbon kadro .

çok geçmiş olsun,dilerim bisikletinizi bulursunuz..

haram mal / para bu hırsızların boğazından nasıl geçiyor..!!! Allah el vermiş ayak vermiş,çalış diye.

çok geçmiş olsun nasıl çalındı yahu merak ettim evden mi çalındı yoksa bir yere kısa sürelimi bırakıldı .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri