Scudo Sports

İzmir Çiğlide Egekent Girişinde Bisikletim Çalınmıştır !!!

Tepki
1
Merhaba Dostlarım 25.12.2010 Tarihi itibari ile Bisikletim Çalınmıştır görenlerin şu numarayı araması rica olunur !! TEL:05413499956

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
İzmir, hırsızlık konusun da bayağı aştı. Nedir bu? Çalıntı konusun da özellikle okul ve üniv. lerde çalıntı olayları bayağı fazlalaştı. Adi, hırsızlar yaza galiba stokla girecekler. Maddiyatı ne kadar ve ne olursa olsun, bisikletlerinizi göz önüne koyun. Asla kilit vs. korumalara güvenmeyin. Mecbur olmadığınız sürece bisikletinizi bırakmayın. Birilerine emanet edin. Ama sabit dükkân vs. yerlere olmasına da dikkat edin.

Çok geçmiş olsun. Daha İyileri’nin senin olması dileğiyle.
Üzülmene, canını sıkmana hiç gerek yok. Vardır bunda da bir hayır. Belki de ( ALLAH korusun) kaza geçirecek veya çok daha kötü durumlarla karşılacaktın. Üzülme. İzmir’e selamlar.

kardeşim çok teşekkürler yorumun için bu bisikletin manevi değeri vardı benim icin disimle tırnağımla emek sarfederek modifiye ettim bunu ben aldığımda külüstürün tekiydi sabahladığımı bilirim üstündeki boyası bile akrilik oto boyasıydı içim yanıyor içim 2 gün salak gibi dolaştım allah herkesin kalbine göre verir üzülmüyorum artık

bende izmirdeyim görürsem hemen seni ararım sana tavsiyem pazar günü sabak 7 gibi eski izmir tarafındaki bit pazarına git muhakkak oralarda satmaya çalışacaklardır. Tekrardan geçmiş olsun umarım kısa sürede bulursun 2 bisikletim gitti izmirde:( şimdi elimden bile bırakmıyorum.

@Mert Sezgin

İnşallah en kısa zamanda bulursunuz.Bisiklete verdiğiniz emeklerden sonra üzüntüm daha çok arttı:( sanırım bu emeklerden sonra çalan arkadaş bile kullanamayacaktır.

Kardeşim tam 25 aralık cumartesi günü dükkanda traş yapıyom baya bi işe kaptırmıştım kendimi akşam 9.30 sularında yoktu 3üncü fotodaki gibi aynı yerindeydi oradan çalınmış aslında ilk işim bit pazarına gitmek olacaktı ama üşendim kesin ztn orada bulurdum çiğliyi talan ettim :(

inşalla kavuşursunuz bisikletinize onca emek verdikten sonra insana daha zor gelir
ya çok üzüldüm bulusunuz inşallah

Geri