Scudo Sports

İzmir Çeşme Otoban

Tepki
35
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar merhaba,
Yarın Çeşmeye bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Ancak tali yolların dar olmasından ve yolu ciddi uzatmasından dolayı otobandan gitmek istiyorum. (Bir de tali yolda köpek oluyor malesef :) ) Ek olarak Ovacık tarafına gideceğim, tali yolda yol ciddi uzuyor.
Otoban kullanan var mı hiç bisikletle ?

Scudo
Aynen.Zaten eski yolun yokuş dışında sorunu yok. Köpek falan yani...

Otobanı aklından geçir fakat girme,zaten çıkarırlar, yol ve günün burnundan gelir.Eski yol biraz zıplatması dışında iyi,Road kullanıyorsan rahat bir sele tavsiye ederim,kazasız evine dön..

Arkadaşlar teşekkür ederim önerileriniz için. Tavsiyelerinize uydum ve normal yoldan gittim :)
90 km tamamladım. Başka bir konu açarak fotoları paylaşacağım. Hepinize teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Selamlar. Hangi yolu izledin tam olarak rotayı belirtebilir misin? Ben yeni taşındım Çeşme'ye ve güvenli bir antrenman rotası arıyorum. Yolda köpek var mıydı ve trafik durumu nasıldı?

3 4 ay Cesme'de kaliyorum her sene. Yol bisikleti ile cok geziyorum. Kopek sorunu hic yasamadim. Ildiri, Germiyan, Ovacik, Barbaros, Birgi. Bu civarlari gezebilirsiniz. Ildiri uzerinden karaburun Mordogan yapabilirsiniz. Cok memnun.kalacaginiz rotalardir.
Ornek.olmasi acisindan Cesme Granfondo rotalarini yapabilirsiniz.

Geri