Scudo Sports

İzmir - çanakkale - Bursa - İstanbul destek tavsiye

savaş kahraman

Aktif Üye
Tepki
66
Bisiklet
Specialized
arkadaşlar 20 mayıs'ta izmirde başlayıp istanbulda sonlandıracağm 10-15 günlük bir tur planı çıkarıyorum doğa ve tarihi güzellikleri mümkün mertebe görmek istiyorum bu güzergah üzerinde görülmeye değer yerleri yazarsanız sevinirim ona göre bir tur planı çıkaracağım. tur bittikten sonra keşke burayıda görseydim demek istemiyorum ve son olarak kaz dağlarının ne kadarına bisikletle girebilirim hangi şelaleri görebilirim ve o bölgede kamp atmak sorun oluyormu ilk kez gideceğim bir bölge olacağı için tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Scudo
O bölgeyi hep araç ile gezdim kamp konusunda birşey söyleyemeyceğim ama en kötü bi benzinlikte kamp kurarsınız. Gezilecek yerler konusunda ise turu biraz uzatmanız gerekecek. Çanakkale Assos ve Edremit Hasan Boğuldu şelalesi. Şelaleye bisikletle çıkmak zor olur ama sabah çıkıp akşam inecek şekilde yapıp akşam edremit-akçay civarlarında kalırsınız. Sonra Edremit'ten Assos tarafı 60-70 km. oraya gidip birgünde Assos Ayvacık taraflarında kalıp sonra çanakkale üzerinden yolunuza devam edersiniz. Zaten İzmir-İstanbul arasında en güzel güzergahı seçmişsiniz.Manisa-Balıkesir üzerinden gitmek çok kuru bir yolculuk olurdu.Kolay gelsin.

teşekkürler gün sorunumuz yok ortalama 12 13 günlük bir tur olacak performansımızda iyi girebiliriz diye düşünüyorum. bu arada forumda çok baktım çanakkale bursa arası pek birşey bulamadım yok mu bana fikir verecek arkadaşımız

izmir aliağa arasını izban metro ile gelebilirsin.bergama kalesi,bergama kozak yaylası,altınova,ayvalık,cunda,ören,altınoluk-hasan boğuldu,güre-ağlayan şelale,asos,truva bildiğim kadarıyla uğranabilecek yerler.

birde şu linkteki bilgileri incele

(link)

• Beğen
Tepkiler: savaş kahraman
teşekkürler hocam izmir aliağa arası görülecek bir yer yok mu :D destekleriniz için teşekkürler bu arada çanakkale bursa arası hiç tavsiye yok istanbula tekirdağ üzerimi gitsem diye düşünmeye başladım

:) Kazdağları Kampink:(link)

Çanakkale:Kabatepe Orman Kampı.(link)

Şimdiden Hayırlı Yolculuklar.İyi Turlar..

• Beğen
İzmir Dikili merkezde konaklamak için uygun fiyatlı kamping mevcut... 10-15 tl civarı...

• Beğen
teşekkürler böyle bir turda en çok ihtiyacımız olan konaklayacağımız güzel yerler :d petrollerde kalmak istemiyorum çünkü :D

Geri