Scudo Sports

İzmir Çalıntı

Nail USANMAZ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.152
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar.
Pazartesi sabahı Karşıyaka sahilinden, siyah-beyaz renkli, RST amortisörlü, arka bagajı ve çantası olan, Slx aynakol ve arka aktarıcısı bulunan, Schwalbe yol lastikli Mosso Turmoil marka-model bisiklet çalınmıştır.
Bisikletin sahibi, İzmir Bisiklet Derneğinden İsmail ATILGAN abimizdir.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Scudo
Çok geçmiş olsun...En kısa zmanda bulunur inşallah..

İsmail hocama büyük geçmiş olsun,en kısa zamanda bulunması dileği ile.

İzmir'de de başka siyah beyaz Mosso Turmoil kadro yok bildiğimiz kadarıyla gören olursa diye küçük bir bilgi de ben vereyim dedim.

ismail beye geçmiş olsun. inşallah tez zamanda bulunur.

Geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda bulunur.

arkadaşlar merhaba 05.11.2018 pazartesi akşam 18:00 ile 06.11.2018 salı günü sabah 11:00 saatleri arasında izmir/konak/Güzelyalı mah. 56. sok adresindeki evimden apartmanın içinden kilitli vaziyette bulunan Focus marka planet5 model bisikletim çalınmıştır. Mat siyah renkli ön arka amortisörsüz disc frenli dir. Arkadan görülecek şekilde sele borusunda ve önden görülecek şekilde gidon boğazında reflektör sarı bantlar vardır.resimlerini ekliyorum gören bilen olursa 05522602635 numaralı telefonuma lütfen bilgi verin teşekkürler

Geçmiş olsun. 2. el satış yapan facebook ve instagram sayfalarını ve tabikide sahibinden letgo sitelerini sıkı kovalayın umarım bulurusunz

@cemba cemba Öncelikle çok geçmiş olsun
%90 manisadan çıkar kardeşim bu. Pazar günü sabah 6da bit pazarına git. Belli olmaz çıkabilir

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve Afyon35
Letgo vs de bakın. Geçen çalınan birisi polisle alıcı gibi gidip enselemişler hırsızı

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
İzmirde de pazar günleri 2. el pazarı başladı ya oradan da çıkabilir hiç belli olmaz. Umarım bulursun

Geri