Scudo Sports

İzmir, Buca Pedal Gençlik Ve Spor Kulübü

Tepki
40
İsim
Fahri
Bisiklet
Kron
Buca Pedal Gençlik Ve Spor Kulübü 28 Aralık 2014 tarihinde kurulmuş, İzmir'in Buca ilçesi merkezli Türk spor kulübüdür. Kulübün renkleri Mavi ve Yeşil'dir. Kulüp başta atletizm, basketbol, bisiklet ve triatlon olmak üzere futbol, tenis, masa tenisi, voleybol, hentbol, izcilik, dağcılık, oryantring, treking, yüzme ve diğer tüm spor branşlarında faaliyette bulunmak,"GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ" sloganıyla çıktığı bu yolda, gençlerin her kademedeki eğitim öğretim kurumlarında, çalıştıkları iş kollarında yönetime katılmalarını, kendilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilmelerini, sorunlarının araştırılmasını, çözüm yolları bulunması ve destek sağlanması, insan ve doğa sevgisi taşıyan, insan haklarına saygılı, demokratik değer, tutum ve davranışlarına sahip bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, amacı ile kurulmuştur.

FB_IMG_1481006699492.jpg

BUCA PEDAL GSK 20161206_083904.jpg

Resmi facebook sayfamız:(link)
Resmi web sitemiz: (link)

Sayın yönetici : Buca Pedal Gençlik Ve Spor Kulübü yerel/ bölgesel bisiklet grubu degildir.
Konuyu türkiye bisiklet federasyonu bisiklet kulüpleri bölümüne taşımanızı rica ediyorum.

20170323_193244.jpg 20170323_193244.jpg triatlon federasyonunun sitesi

2017 Cemre yazlık bisiklet formalarımız FB_IMG_1497004456614.jpg FB_IMG_1497004462800.jpg FB_IMG_1497004451839.jpg FB_IMG_1497004445998.jpg

Scudo
tebrikler ve yolunuzda başarılar. İzmir'de sanırım sadece Egepedal ve siz kulüp statüsünde çalışıyorsunuz, umarım sayı daha çok artar, daha çok genç bu spora yönelir.

Formalar gayet hoş durmuş . İnsan keşke bizim buralarda da bu tür kulüpler olsa diyor içinden.

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
@Atacan
Evet izmirde kulüp statüsünde Ege Pedal Sk (bisiklet) ve Buca Pedal GSK (bisiklet,atletizm) olarak bizler varız.
Extra olarak dagcılık kulüplerinden bazen bireysel olarak katılımlar olabiliyor.

@Bisikleteam Youtube
Tesekkurler,illa kendi ilinde kulüp olmasına gerek yok yarış oldugu zaman kulüp e dahil olur yarış koşarsın.

@Bisikleteam Youtube istanbulda benim bildigim büyükçekmece bisikletkulübü var.

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
Bucaya hayırlı olsun fakat EGE Pedal'ın ne halt olduğunu camianın içinde olan herkes bilir.Ayrıca Carraro Parkur Bisiklet Klübü'de izmir takımıdır.

Geri