Scudo Sports

İzmir Bornova Çamdibinden Bisikletim çalındı. Mavi Beyaz Whistle Miwoj 1163D

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar kipa marketin önünde kilitli duran bisikletimi ben 5 dk marketin içinde iken çaldılar. Göre duyan olursa, haber verirse çok memnun olurum. Teşekkürler.
0 505 261 47 65 Haluk Keskin

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/28/14792.jpg

Scudo
gecmıs olsun. ınsallah bulunur ve gerı alırsın.

Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda bulunur. Hafızamıza aldık bakalım bir gelişme olursa ulaşırım.

Bende 1163 sahibiyim gerçekten çok sinir bozucu hemde kilitli bisikleti çalıyorlar 5 dk da inş. bulursun bisikleti geçmiş olsun ikinci el sitelerine göz atmayı unutma bide bisikletin şasi numarasını yanında taşı geçmiş olsun tekrar.

Geçmiş olsun Haluk Bey.İnşallah bisikletinizi bulursunuz.En kısa zamanda polise başvurun ve olay yerindeki kamera kayıtlarını inceleyin.

Geçmiş olsun, özellikle market-metro-park vs. bisiklet duraklarına bisikletleri bırakmayın. Malesef en uğrak yerler oralar.

kilidimi kesmişler nasıl olmuş hayret yani geçmiş olsun bu arada

muhtemelen kilit kesildi. Sadece 5 dk marketin içindeydim. Güvenlik kamerasından baktık ne yazık ki çalan kişinin yüzü ayırt edilemiyor. Polise gidip tutanak tutturdum. Kamera kayıdının böyle olduğunu söyledim. Bir şey olursa ararız dediler ama pek umudum yok.

Yarın resimlerini bastırıp bisikletçilere gidip durumu anlatmayı düşünüyorum. Onlara satmaya götürürlerse bir ihtimal ortaya çıkar diye ama çok çok zor. Ben bisiklet artık gitti gözü ile bakıyorum.

teşekkürler arkadaşlar. Bundan sonra yeni alacağım bisikleti 1 dk bile yalnız bırakmam herhalde.

şifreli kilit olunca aklıma başka şeylerde geliyorda neyse sağlık olsun diyelim.O bisiklete denmez de..İçim acıdı doğrusu.

Çok geçmiş olsun. Bu hırsızlarında gelmişini geçmişini saygıyla anıyoruz. Turda rastlarsam bakacagım. :)

Geçmiş olsun demek senin gönlünü rahatlatmaz biliyorum. İnsanlık dışı yaratıklar bunu anlamadıkları için rahatlıkla yapıyorlar.
Çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede bulursun. Saygılar.

çok çok geçmiş olsun. bunları yakalayıp. önce tecavüz etmeli. sonra elektirik vermeli. ayağını, kolunu kırıp orda bırakmak.

Bence hemen umudunuzu kaybetmeyin. Bisikletçileri ve ikinci elcileri mutlaka dolaşın. İkinci elcilerde özellikle kaliteli bir bisiklet aradığınızı belirtin. Bulmanız düşük olasılık olabilir ama bulunma olasılığı da yok değil.

Başına gelmeyen bilmiyor, forumun bu bölümü en sık takip ettiğim kısım haline geldi, ŞU OLAY yüzünden.

Çok geçmiş olsun, umarım bulursunuz.

Arkadaşlar aynı markanın üst modelini satın aldım. Miwok 1161 d. Görürseniz beni hırsız sanmayın. :)

Geri