Merhaba arkadaşlar kipa marketin önünde kilitli duran bisikletimi ben 5 dk marketin içinde iken çaldılar. Göre duyan olursa, haber verirse çok memnun olurum. Teşekkürler.
0 505 261 47 65 Haluk Keskin
Bende 1163 sahibiyim gerçekten çok sinir bozucu hemde kilitli bisikleti çalıyorlar 5 dk da inş. bulursun bisikleti geçmiş olsun ikinci el sitelerine göz atmayı unutma bide bisikletin şasi numarasını yanında taşı geçmiş olsun tekrar.
muhtemelen kilit kesildi. Sadece 5 dk marketin içindeydim. Güvenlik kamerasından baktık ne yazık ki çalan kişinin yüzü ayırt edilemiyor. Polise gidip tutanak tutturdum. Kamera kayıdının böyle olduğunu söyledim. Bir şey olursa ararız dediler ama pek umudum yok.
Yarın resimlerini bastırıp bisikletçilere gidip durumu anlatmayı düşünüyorum. Onlara satmaya götürürlerse bir ihtimal ortaya çıkar diye ama çok çok zor. Ben bisiklet artık gitti gözü ile bakıyorum.
teşekkürler arkadaşlar. Bundan sonra yeni alacağım bisikleti 1 dk bile yalnız bırakmam herhalde.
Geçmiş olsun demek senin gönlünü rahatlatmaz biliyorum. İnsanlık dışı yaratıklar bunu anlamadıkları için rahatlıkla yapıyorlar.
Çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede bulursun. Saygılar.
Bence hemen umudunuzu kaybetmeyin. Bisikletçileri ve ikinci elcileri mutlaka dolaşın. İkinci elcilerde özellikle kaliteli bir bisiklet aradığınızı belirtin. Bulmanız düşük olasılık olabilir ama bulunma olasılığı da yok değil.
Başına gelmeyen bilmiyor, forumun bu bölümü en sık takip ettiğim kısım haline geldi, ŞU OLAY yüzünden.