Scudo Sports

Izmir bisim

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
658
Bisiklet
Ghost
Arkadaşlar İzmir de yaşamıyorum lakin video dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Videodaki şahıslara da dikkat ettim esmer tenli olmaları artık siz yorumlayın nereye ait olabilirler. Yerli vatandaşın yapacağını zannetmiyorum. Ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama Suriyeli olabileceklerini düşünüyorum.

İlgili haber (link)

Ayrıca yoldan geçen vatandaşların da hiç aldırış etmeden yollarına devam etmesi ayrı bir muamma..

Scudo
O vatandaşları Suriyeli'ye benzettiysen vallahi bravo abi. Türkiye deki insan gruplarını pek tanımıyorsun sanırım. Bildiğimiz kanlı canlı şopar onlar :)
Ayrıca Bisim'in facebook sayfasındaki yorumlara bakınca tanıyan, oturdukları yeri dahi bilen var. Tüm iş emniyetin performansına kaldı artık.

Bu benim görüşüm, Roman da olabilir. :) Bu tipte suriyeliler de gördüm. İzmir çok göç alan bir şehir aynı Bursa gibi, tiplere bakıldığında pek yanıldığımı da düşünmüyorum.

Çalandan çok oradan umarsızca geçen insanlar suçludur benim gözümde..

Bunun gibi etli sütlüye karışmayan, adaletsizliğe ve haksızlığa göz yuman tipler ne yazık ki gitgide artıyor. Böyle insanlar bunun bisikleti çalan hırsız veya bir katilin ekmeğine yağ sürüyor.

İzmir e misafir ol biraz dolaşalım seninle :cool:. Saat e bakarsanız 00.50 o saatde alsancak ta olmak biraz sakıncalı bir durum ki siz birde bu elemanlara tepki göstereceksiniz! :suspus:
(link)

kameralar varken sade vatandaşların kahramanlık yapması saçma olur zaten;

- bu gibi durumlarda görmemezlikten gelmek en mantıklı çözümdür.
- yeterince uzaklaştıktan sonra polisi arayıp durumu bildirmiş de olabilirler.. bu da ikinci en mantıklı harekettir.

@seko35.50 Yazılacak çok şey var da dengesiz de çok var en güzeli yazmamak bunu yapanın ülkemize insanımıza kendisine çevresine hiç bir faydası yoktur asalaktır ve bunu yapan eğitilemez ıslah edilemez bunu bu gün yapar yarın depremzedelerin mallarını çalar öbür gün bir seferberlik durumunda yağma yapar yapılması gereken bellidir tamam uzatmıyorum.

Bu tür insanlar her yerde var, 2 ay önce falan Bursa Mudanya sahiline belediye bisiklet için tamir takımları bulunan bir stand yapmış. Amaç belli, durumu olmayan vatandaş veya oradan geçen bir bisikletli gelip ücretsiz bir şekilde bisikletinin arızasını gidersin diye, lastiğine hava bassın diye. Uzaktan gördüm, gerçekten çok sevindim, yalan yok duygulandım. Dedim bir kıpırtı var, yavaş yavaş ilerliyoruz ama yanına gidince bir baktım pompanın ucunu kopartmışlar. Belli ki birilerinin bir yerlerine batmış o pompa. Duyarsız insanlar, duyarsız bir toplum.

Geri