Scudo Sports

İzmir - Bisikletli Ölümü ile Sonuçlanan Kaza (19.07.2017)

Caner Geyik

Daimi Üye
Tepki
842
İsim
eski rumuz: luneris
Bisiklet
Carraro
Kemalpaşadaki işyerinden Bornova'daki evine dönmekte olan Onur Gözel isimli pedaldaşımızı dün bir trafik kazasında kaybettik. Olay Ankara Asfaltı'nda bir kamoyunun arkadan çarpması ile gerçekleşmiş. Kamyon şoförü göz altında.

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği bugün hızla tepki vererek bir basın açıklaması yayımladı.

(link)

İzmir'deki bisiklet grupları da ortak bir eylem/anma/farkındalık etkinliği için görüşmede. İhtimaller arasında bu ayki Critical Mass'in kazanın olduğu yere sürülmesi var. Belki de daha öncesinden farklı bir etkinlik olur.

Çok üzgünüz, çok kızgınız.

Ailesinin başı sağolsun.

Scudo
Allah Rahmet eylesin maalesef ölen öldüğüyle kalıcak arkadan vuran kamyon şöförü en geç 2 ay içersinde serbest kalıcak maalesef ülkemizde durum bu

Ben de çok üzgün ve çok kızgınım, ağzıma gelenleri buraya yazsam bu forum 15 defa kapatılır 1500 yıl falan da açılmama cezası verilir diye düşünüyorum. Şimdi sorsan o ...... (sıfatı size bırakıyorum) görmedim falan der herhalde. Umarım bu sefer adalet tecelli eder....

Bu komyoncular yolda binek araçları görmüyor ki bisikletleri görsünler. O zaman kamyonların trafiğe çıkması yasaklansın yada adam gibi kamyon yolları yapılsın.

Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun... :(

Kemalpaşa yolu gerçekten çok tehlikeli. Özellikle akşam ve sabah saatlerinde. Kamyonlar inanılmaz. Çok yakından geçiyorlar.
Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin.

Geri