Scudo Sports

İzmir bisiklet servisi

ahlaksahibi

Daimi Üye
Tepki
321
İsim
yusuf
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm merhabalar.bisikletimin arka disk freni yağı boşaldı, vites ayarları kaçtı birde jantlara akort yaptıracağım. İzmirde bu işin hakkını verecek ve kazıklanmayacağım bir yer tavsiye eder misiniz.

Scudo
özge bike, selim usta.
özkanlarda, özkanlar ilkokulu arkasındaki sekiz katı binanın altında. bisiklet işinin piridir.
web sitesi:
(link)

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
İzmir'de işini iyi yapan çok yer var, onlardan biri Seda Bisiklet / Karşıyaka

Ben de Karşıyaka tarafındaysanız kesinlikle Seda Bisiklet'i öneririm. Gözüm kapalı güvendiğim bir bisikletçi.

• Beğen
Karşıyaka uzak kalıyor.güzelyalı taraflarında sahil yolunda bisikletçiler var yoldan geçerken görüyorum parkur bisiklet onlardan biri zannedersem.

@timurdigital selim usta hidrolik fren tamirinde anlamıyor. Ben kendisi yaparken gördüm. Aksine yağı azalttı. Fren kollarını da açığa alıp kolaya kaçtı. O yüzden yaptığı iş iyi değil.Zaten kısa sürede yine bozuldu.
Güzelyalı'daki Doruk bisikletin mekanikeri iyi bayağı ona götürün bence. Eksiksiz iş yapıyorlar. Uzak derseniz Bayraklı'dan Panda bisiklet var Özge Bike'ın yakınında o da iyi.

• Beğen
@Yetkin Güzelyalı bana yakın ve yolumun üzerinde.muhtemelen doruk ya da parkur bisiklette birine gideceğim görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri