Scudo Sports

İzmir Bisiklet kiralama

Kerem Kekeç

Aktif Üye
Tepki
28
Bisiklet
Whistle
Herkese merhabalar. Google'dan arattım ama izmir bisikletliler derneği sayfasından kimseye ulaşamadım. Kordon tarafındayım acaba İzmir'de kordon'a yakın (biraz uzak olabilir) bisiklet kiralayacağım yer var mıdır ?

Scudo
İzmirde yeni bir uygulama çıkarıldı sahil yolu boyunca KSK'da bisiklet kiralama yerleri var bunlar belediyenin işi sanırım :)

olay şöyle oluyor kentkart veya kredi kartı veriyorsun ikisininde 50 tlsini bloke ediyorlar bisikleti geri verdiğinde 5 tl çekip 45 tlsini iade ediyorlar

• Beğen
Tepkiler: Kerem Kekeç
Karşıyaka belediyesinin var, ayrıca da İzmir Bisiklet Derneği kiralıyor şehir bisikletleri falan ma o biraz tuzlu :)

• Beğen
Cevaplarınız için teşekkürler. İzmir dernekten aldım bugün carraro disk frenli. İyi kötü gidiyor valla orada ilgilenen irfan mıydı bir eleman vardı sağolsun çok yardım etti. Bütün sahili gezdim valla bir saatte yola falan çıktım. İzmir bisikletle daha güzel.

Derneğin yan tarafında satış yapan dükkandan da kilit almıştım bir de yama seti adamla iki dakikalık muhabbet ettim. Sanırdım İzmir hani medeniyet itibariyle İstanbul'a göre daha bisiklete daha sıcak bakıyordur ama öyle değilmiş meğer :) hele kordon'a bisiklet yolundan gidecekseniz önce yayaları eğitmeniz gerekiyormuş :) neyse zamanla düzelir diye umut ediyorum. Herkese iyi pedallamalar.

Yahu ne medeniyeti?İzmir maganda şehridir.

Alsancak iskelesinin sol tarafında kordondaki apartmanların altında 2 tane bisikletçi var.Kordon tarafındayım diyince aklıma onlar geldi ama bisiklet kira işi yok galiba.

• Beğen
Gerçekten öyleymiş :D insanlar bir garip bakıyorlar bisikletlilere

Bisim hariç Bostanlı karşıyaka taraflarında var mı böyle bir yer? Ücretsiz olması tercih edilir, uygun ücretli falan da olur.

Bisim hariç Bostanlı karşıyaka taraflarında var mı böyle bir yer? Ücretsiz olması tercih edilir, uygun ücretli falan da olur.
var yasemin kafenin yanında,bisikleti ücretsiz kimlik karşılığı kiralıyorsunuz,işiniz bitince teslim ediyor kimliğinizi alıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: popayed

Bir de ücretli olarak Bisikoop var. (link) - (link)

• Beğen
Hub cafe var biraz içeride bisiklet kiraliyorlar. Baya da güzel kahveleri var tavsiye ederim.
(link)

• Beğen
Geri