Scudo Sports

İzmİr Bİsİklet DerneĞİ Yenİ YÖnetİmİnİ SeÇtİ

simpleman

Üye
Tepki
94
30 Ocak Cumartesi günü yapılan Genel Kurul’da seçilen yeni yönetim görevi devraldı.
Öncelikli amacı bisiklet kültürünü İzmir’de yaymak olan İzmir Bisiklet Derneği kurulduğu günden bu yana İzmir merkez olmak üzere Ege Bölgesi ve Türkiye’de bisiklet temalı bütün etkinliklere koşulsuz destek vermiştir. Genel Kurul’a katılan bütün üyelerin oyunu alan yeni yönetim de bisikletin başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’deki gelişimine destek vermek ve öncülük etmek için lokomotif kurumlardan birisi olmayı amaç edinmiştir.
Hala insanların, yerel ve merkezi yönetimlerin bilinçlerine yerleşmemiş olan çevreci,ekonomik ve sağlıklı bir ulaşım aracı olan bisikletin çağdaş ülkelerdeki seviyesine ulaşması için uzun ve zorlu bir yola giriştiğimizi önceki deneyimlerimizden biliyoruz. Bütün deneyimlere açık olan İzmir Bisiklet Derneği, bisikleti; kültürel, sportif ve alternatif ulaşım aracı olarak hakkettiği seviyeye çıkarmak için tüm bisiklet severleri bu bilinç ve şevkle, yılmadan, birlikte mücadele etmeye çağırıyor.
Bisikletin gelişimine İzmir’de, Türkiye’de ve Dünya’da öncülük etmiş ve destek vermiş her bir bisiklet dostuna sonsuz teşekkürler.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI
MUHLİS DİLMAÇ

GENEL SEKRETER
GÜLDEM FUNDA ULUTÜRK

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI
NAFİZ UYBAT

YAZMAN
TİMUKAN KARACA

SAYMAN
PINAR ÇEZİK

YÖNETİM KURULU ÜYE
SUAT YEŞİLTEPE
EROL HÜLAGÜ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
H. OLCAY ORMANKIRAN
GÜVENÇ DENEÇLİ
MURAT KARACA
GÜLSİM DOLGUN
GÜRCAN YILMAZ

DENETİM KURULU ÜYELERİ
ATİLLA AKAGÜNDÜZ
HÜLYA DENEÇLİ
İSMAİL ATILGAN

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
HALİT GENER
NİLGÜN BİLGİN GENER
İSMAİL AKKOL

ONUR KURULU ÜYELERİ
MUSTAFA KARAKUŞ
BİRCAN NERSİNLİ
MEHMET ELBEK

ONUR KURULU YEDEK ÜYELERİ
OSMAN DANALI
ERDAL SİRAL
ŞAFAK İNCE

Scudo
Yeni yönetime başarılar dilerim. Hayırlı olsun.

Yeni yönetiminiz hayırlı olsun.
İzmir bir çok alanda olduğu gibi bisiklet alanında da ülkemize ışık olacaktır.
Çalışmalarınızda başarılar.
Yolunuz açık olsun...

yeni yönetiminiz hayırlı olsun hepinizi saygı ile selamlıyorum
durmak yok yola devam

Yıllardır yılmaksızın çalışmaktalar, İzmirde bisikletin gelişimine büyük katkıları var işallah askerden sonra aralarına ben de katılacağım.

Geri