Scudo Sports

izmir bedava DH surusu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
gecen agustosta trek onur la cektigimiz video. bunca sure montajlanmayi bekledi simdi ise burda. kamyonla 5-6 km izmir manisa yolundan cikip sonrada cicekli koyde ormana girdigimiz video. orman dedim ama agac yok demeyin gecen seneki yanginda belli bi kismi yanmisti. cikis icin KILIMIZI bile kipirdatmayip sonrada yorgun olmadan inis yapmak gercekten zevk verici. ve bunu 4-5 kere tekrarlayabiliyosunuz. bir nevi telesiyej gibi dusunebilirsiniz. videonun sonlarinda ise single track basliyor ama kameranin pili orda bitmisti. oralari cekemedik. cok ahim sahim degil ama hic yoktan iyidir.

iste video.

(link)

youtube oldugu icin onemli olcude kalitesi bozulu ama yinede guzel.

Scudo
"akıl akıl gel kamyona katıl" süpeer:):):)

riskli olmuyormu peki??

bazen kamyoncu fark edip elinde odunla inebiliyo:D yada gazi kokleyip hizli cikiyo. ama geneli duruyo tehlikesi yakalanmak :D

kötü ornek oluyorsunuz :D

Mezarlıkların arasında kasksız manuel falan manidar olmuş biraz :)
Birde kamyonun tam arkasından değilde yanından tutsanız sanırım daha emniyetli olabilir. Sonuçta 1 metre önünüzü görmeniz bile zor bu şekilde, yolda bir çukur veya herhangi bir nesne olsa çarpıp düşmeniz işten bile değil..

Bornova kavşak hee , az ilerde otostop çekiyorum hergün :D. Manisa yolunda kamyona takılan çok bisikletçi gördüm , genelde yandan tutunuyorlar yan aynadan şöförle keşişiyorlar :) sizde öyle yapın arkadan tutunması çok tehlikeli.

@d.berkay

sofor seni gordugu anda ya duruyo yada saga sola kiriyo direksyonu. bide ordaki yolu daha gecen seni yenilemislerdi onceden yamuk yumuktu ama agustos gibi yol cok guzeldi 70 felan goruyoduk cikarken :D

Sizin oranın şoförleri bir enteresanmış o zaman :) Burdakiler tutunduğunda baya yardımcı oluyorlar.. Gerçi bir kere bana da denk gelmişti bu tarz manyağın birisi; ama Ankara'da değil Alanya'da. Kızılalan'a çıkarken yokuşun en dik yerinde tutunmuştuk bir kamyona adam direk bariyerlere doğru sıkıştırmıştı.. Temkinli olmaz lazım gerçekten..

Tam arkasından yakın takip etmek tehlikeli, ama tutunmak o kadar değil. Çünkü kamyon frenleyince bizi kolumuz durduruyo. Kolumuzu kıracak kadar fren yaparsa şöfor de camdan fırlar, o halde yapacak bişey yok, herkes ölür :) Şehir içinde de yapıyoruz bunu. Yoldaki logar kapaklarına kadar da ezbereyiz. Arada kedi cesedi fln denk geliyo ama tık tık diye geçiyoz, ne olduğunu bile anlamıyoruz. Hele çift süspansiyon varsa hiç anlamıyoruz :)

Şöfor arkadaşlardan da ricam: tutunduğumuz aracı uyarmayın. Adam frene koysa, biz altına girsek iyi mi olur, ne uyarıyon, sen işine bak, dimi.
Böyle uyarıp durduranlarla çok maceralarımız oldu. Anlatmakla bitmez. Uyaranlar kırık bir aynayla yollarına devam etmek zorunda kaldılar.
Çantamda sapan, cebimde demir bilye de var. Sele borusunu da çıkarıp silah olarak kullanmıştım bikaç kere. Kimliğimi soran polise "yakalarsan alırsın" demiştim. daha neler neler...
Biraz sert bi üslupla anlattım galiba ama yanlış anlaşılmasın arkadaşlar. Biz maganda değiliz. Kimseye zararımız yok, kendimizden başka :)
Sadece belasını arayanların bulmasına yardımcı oluyoruz. Bisikletlilere sataşanlar, üstüne sürenler, sıkıştıranlar, küfür edenler... bir bir farkediyorlar ki; sandıkları kadar güçsüz değiliz. amma konuştum aaa :D

@TrekOnur

kısacası herkeze anladığı dilden:in:

eğlenceli ama bir o kadar da tehlikeli bir durum bu :) bencede en güzeli kamyona tutuncaksanız eğer arkadan değil de yandan tutsanız çok daha güvenli olur diye düşünüyorum. ama _kartal_ arkdaşımızın da dediği gibi herkes anladığı dilden :D yeter ki qüvenlik açısından sorun yaratmasın ;)

hahaha =D bayıldım.. bu arada parkur süpermiş İstanbul'da yaşamama rağmen ı love izmir <3 diyorum :D

aynı iniş için bende tutuyorm o tırları artık jandarma ilgeliniyo bizimle.Ben kaza yaptım tır tutarken istanbulda benim sayabildiğim kadarıyla ben 2-3 bisiklet allah ne verdiyse takla attı ben o zaman yandan tutuyodm ve arkadan tutmaktan çok daha tehlikeliymiş yandan tutarken bırakmak istedim ben 60 civarlarındaydı hızım ve bıraktım fakat bıraktığım anda sanırım rüzgarı beni çekti ve benim gidon kasaya çarptı ve yan döndü tekerler yan döndüğü için kitlendi ve caddenin ortasında takla attım 1.taklayı attıktan sonra kaskı yere vurdum ve kaskın üzerinde bi takla daha attım kask çatladı ondan sonra sürüklendim bisikleti 100m ileriden aldılar :D not:kaskı elimde yük olduğu süremediğim için takmıştım :D ama hala tır tutuyorm fakat arkadan.

Güzel parkurmuş :D Uğur bisi sorucam Semenuk'u nerde gördün? :)

@FaToFiTo

geoff gulevich in evinde, gecen mart, north vancouver canada

@efe01

Kask konusu neden sizi bu kadar rahatsız ediyor, kişinin kendi tercihi sonuçta, sizin yaptığınız, emniyet kemeri takmayan birine gidip kemerini niye takmıyosun demek gibi bişey.

hayatı monotonluktan çıkartıp sonuna kadar eğlenmemiz size bu kadar battıysa bize değil size Yazık ...

videonuzu izledim, çok beğendim. hayat böyle heyecanlarla güzel. ama siz yine de dikkatli olun.

• Beğen
Tepkiler: TrekOnur
Geri