Scudo Sports

İzmir Barış Anıtı, Köy, Piknik, Dağ-Tepe, Çıkış-İniş

ayıptır sorması yaş kaç güziş. ayrıca bayanız heralde dimi.(ben değil:D)-iz çoğul anlamında yaa:D

Scudo
26 :):)evet bayanız:) adım güzide kısaltmasıda güziş oluyor:)asagılama ltf:)

aşağılamak mı? o nasıl söz şaka maksatlı sölemiştim ben:( böyle düşünmeni sağladığım için afedersin. sen 26 mışsın ben 19 um ne haddime benim ablacım.yanlış anlaşılmaya sebep olduysam çok özür dilerim.

@güziş

az çok yine bisikleti sürmeyi biliyorsundur. hem utanılacak bişi yok. hiç ezik hissetme kendini. sen gruba katıl kısa turlara falan zamanla açılırsın. kimse maratoncu olarak doğmadı. sen gel zamanla açılırsın. dernek gezilerini www.izmirbisiklet.org adresinden takip edebilirsin.

ayrıca her perşembe akşamı saat 20:30 da göztepe iskelede buluşulup bi kordon turu yapılır. eğer müsaitsen katıl. en ufak gezimiz bu

bi yerden yola çıkmak lazım;)

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
@PASA

gostermis oldugunuz ilgiye cok ama cok tesekkur ederim.bugün itibariyle baslıyorum sans dileyin:):):)

• Beğen
Elbette geleceksin :) Bisikleti toplayıp evin bir köşesinde bekletmek olur mu?
Onun da canı var, canı çekmez mi arkadaşlarıyla binmeyi :)

Serdar doğru söylüyor.Herkes uzman olarak başlamıyor bisikletçiliğe.Ne kadar erken başlasak kardır bizim için.Çünkü bu eşsiz his, keyif başka birşeyde yok.

Bu akşam yağmur yağmazsa ben de gelebilirim.
Pazar günü ise Ebit ile Kavaklıdere'ye gideceğim sanırım.

• Beğen
@alamet_05

Teşekkürler
İzmir gevur memleket ya, belki o yüzdendir :D
belki sen de İzmirde yaşamalısın, böylece katılırsın bize:)
uzaktan hayran olacağına hayranlığın içinde olursun;)

dostlar mrb,35 mı desem yada 35.5 mudesem karsıyaka olduguna göre bizimde az çok bildiğimix 35,5 dıyelım:):)harıkaa bıır izmir çıkartması desem galıba yerıdr,yaww harıka bır anlatım ve foto paylaşımı olmuş,gezide kı yerelr süper,inşlaah istanbul gurubıu olarak bır gün sıze mısafır olucaz,harıka yerler,emegı gecen tum dostlara selamlar,hşçakalınnn

izmir in plakası 35 dir bildiğin gibi.
karşıyaka neden 35,5 diyo anlamıyorum karşı olduğumdan diilde 35,5 diyerek sanki bağımsızlığını kazanmak istermiş gibi oluyo.ben karşı felan olduğumdan demiyorum tekrarlıyorum yanlış anlaşılmasın. 8 yıldır izmir deyim zaten aslen buralı da diilim. ama 35,5 ile ayrı görünülme çabası doğuyomuş gibi geliyo.
neyse bu konu uzar da uzar benden herkese sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
@grikartal

Mrb.

"35" de diyebilirsiniz "35.5" da. "35.5", Karşıyakalıların ürettiği bir "sıfat" diyelim. "İzmirin yarısı biziz" gibi açıklayabiliriz. Ben de bir Karşıyakalı olarak bilmeyenlere kendimi "35.5" diye tanıtırım.:) Bu İzmir de, Göztepe ve Karşıyaka kulüplerinin arasındaki rekabetten kaynaklanan bir olay. Göztepeli kardeşlerimiz de kendilerini "Tam 35"olarak tanımlarlar. Bizden sonra onlar da "İzmirin tamamı biziz"
demeye başladılar. Bu yıllar süren rekabetten doğan yeni bir "atışma". Bu rekabet nesilden nesile aktarılacaktır. Bizi dünya tanıyor.:D
Bu rekabet, dostça ve saygı çerçevesinde, hiç bitmesin diyoruz.

Kısa bilgiden sonra, güzel dilekleriniz için teşekkürler. Umarım hep beraber gezme fırsatı buluruz.
Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
Ayaklarınıza saglık gezınız son derece keyıflı gecmıs,ınsallah bırgun sızlerle beraber o guzel yerlerı gezerım!
Allah dostlugunuzu bozmasın dıyorum ve devamını beklıyorum

• Beğen
muhabbetiniz bol olsun insanın memleketini görmesi çok hoş oluyor hasretlik çekiyorum valla inşallah gelecem oraya çok özledim izmiri ve izmirlileri

• Beğen
@sayaga

Özledik seni kardeşim. Kazasız belasız dön. Daha yapılacak çok yol var.

daha önce izmir de çalışırken bende etkiler bırakan bu güzel ilimiz ve insanları
inanın birdaha duygularımı tepreştirdiniz arkadaşın hayvanı sevmesi,köpegin güzel bakışı bisikletli arkadaşlarımın vastalarının atatürkün çevresinde toplanması fotograflar harikaydı teşekürler teşekürler

• Beğen
Geri