Scudo Sports

İzmir - Antalya ve Mersin - Gaziantep Turu

Tepki
37
Bisiklet
Salcano
Merhaba Arkadaşlar;
Yazın Antalyadan başlayıp kıyı turu yapmıştım İzmire ve ardından bir ay sonra Mersinden Gaziantepe bir tur gerçekleştirdim. bugün blogda yayınladım biraz uğraştırdı. Seneye de hedefim izmirden kaldığım yerden İstanbula ve ordanda Karadeniz.

(link)

bu adresten ulaşabilirsiniz zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

Scudo
Güzel bir rotada turunuzu gerçekleştirmişsiniz... Ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Güven Güneş
gerçekten güzel bir tur benim istediğimi gerçekleştirmişsiniz ayaklarınıza sağlık darısı başımıza :D bi kaç sorum olacak kalacak yerleri nasıl seçtiniz? elektiriği nasıl temin ettiniz ve en önemlisi gezerken bisikleti nereye bıraktınız yada güvenliği nasıl sağladınız?

• Beğen
Merhaba,

Kalacak yerleri genelde o anki durumun gidişatı ve imkanıma göre belirliyordum örnek verecek olursak ilk gün gece 2 ye kadar pedallamıştım ve bulduğum ilk benzinlikciye girdim ve çadır kurdum bodrumda ise sahile, köyceğiz'de parka ve datça'da ise kampinge gittiğim bazı yerlerde sahil yoktu ya da sahilleri masa sandalyeyle tıka basa doldurmuşlardı.O nedenle öncelikle gittiğim yeri gezerken aynı zamanda nereye kurabilirim diye de çevreye bakınıyordum. ikinci sorunuza gelince elektirikten kastınız sanırım telefon vb gibi aletlerin sarjı. bunun ıcın basıt bir yontemım vardı telefona iki tane yedek batarya aldım ve fotograf makınası ıcınde yedek pıller bıttıkce bir kafe vs gırıp doldurdum gece çadırda ise bisikletin farını kullandım güvenliğe gelince çadır geniş olduğundan hep içeri aldım bisikleti ve tur boyunca bırakmadım bir yere gideceğim her yere onunla gittim.fethiyede sadece bir ara yükümü bırakmıştım.

umarım en kısa zamanda sizde hayallerinizi gerçekleştirirsiniz, güzel mesajınız içinde teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: SelimDurmak
teşekkürler güven bey bilgileriniz için gayet açıklayıcı olmuş saolun
size bol pedalar daha uzun sürüşler

Ayaklarına sağlık.Bazı güzergahlar benim geçtiğimi yerler :) Yaza gene bi tur hevesi sağladı fotoğraflar :D

• Beğen
Geri