Scudo Sports

İzmir-Antalya Haziran 2013 tur

Mehmet Kepme

Aktif Üye
Tepki
8
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar yaşım 24 Haziran ayının ortasından başlayarak Antalya kemere kadar bir tur düşünüyorum,tabiki bu yol uzayabilir öğrenci olduğum için maddi durumlarlada alakalı ama şimdilik 20 günlük bir tur düşünüyorum bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa illa Tur'un başından sonuna olmayabilir irtibata geçebiliriz...

Scudo
Yolunuz açık olsun.. Harika bir rota.Keyif alacağınıza eminim.Umarım sizi kısıtlayan tek şey maddiyat olur ve o da sorun çıkarmaz sonuna kadar gidersiniz :)

Teşekkürler =) geze geze bir tur düşünüyorum illa şurdan şuraya değil yani sadece başlangıç ve bitiş yerleri belli =)...daha önce bu kadar uzun tura çıkmamıştım hayırlısı olsun=)

Benim de ilk etapta İzmir-Antalya ve daha sonra İzmir-Hatay tur planlarım var ama şu an ne yazık ki sadece planda. Detayları buradan paylaşırsanız ileride aynı turu yapmak isteyenlere yardımcı olur :) Belki kim bilir bu yaz size katılırım bende.. Şimdiden keyifli turlar..

Mayıs 1 de çıkacağım diyen varsa gidelim beraber. Normalde ıspartaya gidiyorum lakin sahilden antalya da yapılabilir. Evim antalyada zaten.

Haziran ortasında başlayacağım bu tura :) belki başka zaman başka bi yerde karşılaşırız..ayrıca bu turu yapacak olan arkadaşlar isterse bana eşik edebilirler bende memnun olurum.

Merhaba, Haziran 20sinde yola çıkmayı düşünüyorum benim planımda da İzmir Antalya arasını gitmek var. Benim de ilk uzun yol tecrübem olacak ama 20 gün biraz uzun bir süre gibi geldi bu konuda tecrübesi olanlar daha iyi bilgi verebilirse sevinirim. Turun büyük veya küçük bir bölümünü beraber geçirme ihtimalimiz var malum Eskişehirdeymişsin sen de oturup bi tartışalım derim :)

Selamlar, benim de böyle bir planım var aslında ama Haziran sonu benim için geç gibi.
Haziran başında belki ben çıkarım böyle bir tura.
İyi şanslar.

İnşallah okul hazıran ortasında bıtıyor yapacak birşey yok sıcaklardan olabildiğince kaçarak sabah erken ve akşam üstü yollarda olmak en mantıklısı :) umarım güzel olur katılmak isteyenlerle irtibata geçilecek

Geri