@StevenDiaz07
Çok teşekkür ederim. İnşallah çıkarsınız.Sıkıntı olarak araçların sıkıştırmaları dışında bir sıkıntı yaşamadım Tabi lastiğin patlaması ve kuşadasındaki lastikçi ve esnafın tavrı.Bir kere domuz çıktı karşıma oda bodrum levhasının ilersinde görene kadar çekiniyordum domuzdan ama hayvancaız benden kaçtı köpek konusuna gelince onlarda bizim tatlı korkumuz. Durunca en fazla halayıp gidiyorlar. kimisini sevmek sytiyodum ama kaçıyordu. İnsan dışında herhangi bir varlıktan korkmayın.
@Onur Alp İNAN Çok teşekkr ederim.@jazzpub Kısmet olur muhakkak bir gün.
@Venzelemos
Öncelikle çok teşekkür ederim.Alacağım değilde almasaydım dediğim malzemeler var. Benim turum 10 gün sürdü kullandığım yanımda taşıdığım malzemelrin listesini yapıp size göndericem. Ben Hep yalnız turlara çıktım ama artık yanımda bir kişiin daha olmasını istiyorum. Düşünceniz nedir bilmiyorum ama bir kişi daha planlarınıza dahil olabilir.
@Bisikletli Gezgin
Çok teşekkür ederim.Bundan sonra gittiğim yerlerde biskletçilere ugrayacağım.
@MuhasebeAnkara Çok teşekkür ederim darısı sizlere.
@OSMAN ÖZBOSTANCI
Çok teşekkür ederim. Carraro Prizma 904.
@OsmaniyeRehber
Çok teşekkür ederim. Babam Bile sizler gibi söyleyip kendini gülmekten alamıyor.
@sahbaz061
Çok teşekkür ederim.Şimdi açıkçası bir yükümüz var çadır mat uyku tulumu toplam ağırlık3 kiloyu buluyor.Bunları amışken insan kamp atmak istiyor ve kamping alana yöneliyoruz halbuki hiç gerek yok .kamping alan ve pansiyon ücretleri hemen hemen aynı ve Camping alanların çok fazla da imkanı yok aslında.En fazla ihtiyaç duyduğumuz şey duş aslında onuda çözdüm. 20 litrelik duş çantaları var katlanır. Şişme yastık gibi onlardan kullanacağım.Pasiyon gibi yerlere booking ten baka bilirsiniz.
@MertAhci35 Çok teşekkür ederim. bayram arefesi olduğu için hemen geri dönüş yaptım.