Scudo Sports

İzmir - Ankara tek başına 6 günde 600km

Scudo
Her kelimesini okurken zevk duyduğum güzel bir yol hikayesi olmuş,daha nice yollara...

Mükemmel bir gezi ve anlatım olmuş.Bayramda kısmet olursa izmirdeyim.Emeğiniz için tekkürler..

Okan Kardeşim, kutlarım seni, harika bir iş çıkarmışsın... Bilmediğim yollarda gezdirdiğin, güzel fotoğraflarını paylaştığın için... :in: Ancak masraflarının çok az olması, beslenmene gereken önemi vermediğin anlamına gelmiyordur umarım... Yoksa durum sıkıntılı... Beslenmenin bu işin cana damarı olduğunu biliyorsundur zira... Gezinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum... Yolun ve bahtın açık olsun. :in:

şimdi böyle paylaşıyorsunuz sonra bende bir özgüven patlaması oluyor. günler uzar uzamaz ben de atıcam kendimi yollara bakalım sonu ne olacak.

Merhaba.Çok güzel bir paylaşıum olmuş ayaklarınıza sağlık.Paylaşım için teşekkürler.

Hepinize teşekkür ederim. 12 Aralık 2010'da askerim kısmetse, yer henüz belli değil. Ankara'dan Trabzon'a geçemedim ama bayramdan bir kaç gün önce 200 km Ankara-Afyon yaparak sezonu bitirdim. Afyon/Emirdağ'dan olanlar belki beni görmüştür. Nasip olursa seneye en az 2000km yol katederek kendi rekorumu kırmayı planlıtorum. Sağlıcakla kalın ve pedallamayı bırakmayın.

Merhabalar uzun zaman olmuş merak edenler için biraz bilgi vereyim durumla ilgili. Dizlerimde yumuşak doku zedelenmesi olmuş dolayısıyla yaklaşık 5 senedir bisiklet sürmüyorum ağrı yaptığı için. Başka uzun yollar yaptım Ankara'dan sonra ama bu kadar uzun olmadı hiç. Fotoğraflar tamamen silinmiş sanırım. Nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum bu konuda yardımcı olacaksa varsa denerim. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri