@Aydin
Aydın'cım merhaba
Senin bizim için düşündüğün yeter. Sınavında başarılar diliyorum sana.
@cobike
Merhaba Banu
Düşündüklerine ben teşekkür ediyorum. Gezdiğimiz yerleri fotoğraflamayı, çocukluğumdan beri çok severim, hele teknoloji gelişipte dijital fotoğraf makinaları çıkınca bu iş çok kolaylaştı.
İstanbul'a gelebilsek gene çok güzel dostluklar içinde dolaşacağımıza eminim. Kısmet bakalım.
Sevgiler.
@M.Kılıç
Murat'cım merhaba
İnan Buca eğitimin ordan geçerken seni andık. Ama oralarda durup fotoğraf çekemedik. Okul önleri çok kalabalıktı. Ama daha gezdiğimiz müddetçe foto çekeriz.
Sevgiler.
@edi55
Ediz'cim merhaba
Ne mutlu bize, sizler için daha fotoğraf çekme işine devam edeceğim. Ama şansımıza cumartesi yağış var burda. Yarın inşallah hava açarda tur atabiliriz.
Sevgiler.
@bikergirrl
Bikem'cim merhaba
İnan burda bizi gören ilk olarak Antalya dan binerekmi geldiniz diye soruyor. Biz doğrucu Davutlar yok ama yaza kısmetse binerek kıyıyı takip edip Antalya , İzmir pedallıyacağız diyoruz.
Ben tandemi benim ufak Palio ya sığdırdım. Aslında Fiat firması görse inan hemen bir reklam filmi çeker, koskoca tandem nasıl bu arabaya sığdı diye.
İzmir konusunda haklısın.Antalya ve İstanbul bisiklet konusunda daha çok birbirine bağlılar. Ama Burda da Yarın kısmetse forumdan Hasan Hakan Koç beyle beraber pedal basmaya çalışacağız, hava müsade ederse. Kısmett.
Sevgiler.
@Ercan Bayram
Ercan'cım merhaba
Bizlerde sizleri özledik. Kısmet yakında oradayız. Burda da gezmeye , sizlere fotolar atmaya çalışıyoruz.
sevgiler.
@Ali Cengiz
Ali bey merhaba
Dediğiniz doğru. Resimler karışmadı. Ben şirinyerden çıkıp yağhanelerden bayramyeri ve varyant yolu ile Konak a indim önce alsancak kordon boyu , sonrada yeniden Konak ve üçkuyular ve İnciraltı pedalladım. Ordanda Balçova, Hatay üçyoldan geri döndüm.
Sevgi ve selamlarımla.