Scudo Sports

İzmir-29-Mart-2007 Kordon Boyu, İnciraltı gezimiz.

@Mesut Girgiç

Mesut bey merhaba

Eşimle beraber ikimiz gezsekte güzel bir gezi yaptık. İzmir'i de elimizden geldiğince bisikletimiz ile fotolamaya çalışıyoruz.
Sevgiler.

@tırt kaptan

Fırat!cım merhaba
Hava puslu olunca fotoğraflar tam net çıkmıyor. Güneşli olsa daha iyi oluyor. Artık elimizden geldiğince güzel resimler çekmeye çalışıyoruz.
Sevgiler.

@Kevserseri

Kevsercim merhaba
İnsanın eşiyle gezmesi kadar güzel birşey olmuyor. Biz çok memnunuz, aynı aktivitelerden beraber zevk almaktan.
İkinci sorduğun soru içinde Mustafa Teke o işareti ne anlama geldiğini bilmediği için , yani kalbinde öyle bir düşünce olmadan koyduğuna yüzde yüz eminim. Hatta şimdi bizim yazıları okursa , bir daha koymayacağını sanıyorum. Ama Mustafa nın kalbinde kötülük ard niyet olmayan bir kişi olduğunu biliyorum.

Sevgiler.

@swunk

Tarık'cım merhaba
İnan burda zaten boğazımız açıldı. İnsan ne görse yiyesi geliyor. Bak şimdi sana yazarken hatırladım, daha Kemeraltına gidip söğüş yiyecektim. Nasıl unuttum. İşim bitince hemen gitmeliyim.:eek:

@Lay Lay Lom

Merhaba

Evet resimlerde de görüldüğü gibi İzmir, Karşıyaka arasında çalışan, körfez vapurları var. Bunların yanında daha küçük , yolcu taşımacılığı yapan teknelerde var. Hatta üçkuyulardan kalkan araba vapuru bile var. Bunlarda Karşıyaka Bostanlıya araç ve yolcu taşıyorlar.
Ben ve eşim , gezdiğimiz yerleri, bisikletle tabi forumdan herkese duyurmayı seviyoruz. Kendimde görmediğimiz şehir ve diğer yerleri forumda bizlere sunan arkadaşların fotoğraflarını hayranlık içinde izliyoruz.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Scudo
Geri