Scudo Sports

İzmir "10.10.10'da ''İklim İçin Harekete Geç''

Gülgün

Daimi Üye
Tepki
201
Sabah 09:00 da Bostanlı iskelesinde toplandık ve 09:30 'da Üçkuyulara doğru yola çıktık.

Bu 350 'yi yazmak içinde birazcık uğraştı arkadaşlar.

http://www.boatsandyachts.tk/image/10-10-2010_izmir.jpg

Açıkcası ben daha çok katılım bekliyordum ama oldukça keyifli bir tur oldu.

Üçkuyular'dan Karşıyaka'ya dönecek olan arkadaş olmayınca , işleri nedeniyle geri dönmek zorunda olan 2 arkadaşımla birlikte feribotla Bostanlı'ya döndüm. Anlaşılan Üçkuyular turu beni kesmemiş olacak ki, oradan da bi' Sasalı yapıp eve döndüm.

Keyifli bir gün ,keyifli bir turdu.

Bisikletlerimizle, ağaçlar kesilmesin, atmosfer kirlenmesin , ırmaklar kurumasın diye dikkati çekmek, kısacası iklim değişikliğini durdurmak için bisiklet yollarımızı istiyoruz.

Scudo
@emre tatlıcıoğlu

Teşekkürler Emre :)
Valla çok harika bir gündü :p

Bir amaç için pedal basan herkese teşekkürler.Daha duyarlı insan sayısının artması dileği ile ayağınıza sağlık diyorum....

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
@Aydın Yıldırım

@ Aydın Yıldırım ,

Duyarlı insan sayısının artması dileklerinize tüm içtenliğimle katılıyorum.
İklim değişikliği, küresel ısınma, su kaynaklarının azalması, havada ki karbondioksit oranı ; şimdi bunları anlattığımızda insanlara hikaye gibi geliyor. Unutmamak gerek ki, 1890 yılında insanlara televizyon, bilgisayar, internet hikaye geliyormuştur. Hadi televizyon neyse de ( Televizyon James Jargeson (Amerika) tarafından 1923 yılında icat edilmiş ) , bilgisayar ve internetin adı sanı anılmamıştır bile. Ama işte 100 yıl sonra bu haldeyiz.

Anlamlı bir faaliyet olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
pedal basan herkese teşekkürler

• Beğen
Geri