Scudo Sports

İzmir 05.07.2009 Çeşme Altı Urla

@a.f.k.

nöbet yarın ya :( h.içide full vardiya olunca gelemedik... nasıl geçeçekse siz seyrek te ben nöbette :D bana da getirin elbasan tava :D hadi size ii yolculuklar Allah pedallarınıza zeval vermesin :D

Valla sana iyi nöbetler kardeşim senin yerine de gezeriz biz tavalarız felan :)

Scudo
Arkadaşlar ayaklarınıza sağlık tur süper olmuş. Ben kendi adıma gelemediğim için üzüldüm. Onur'cum sağ ol, fotoğraflar her zamanki gibi süper olmuş.

vallahi üstad istanbullu birde izmirli arkadaşları site yönetimine şikayet etmeyi düşünüyorum :D bu nedir böyle ya kalabalık full time geziler süper mekanlar ama irenç trafik ve insan kalabalığı :D bizim denizimiz eksik : )

ayağınıza sağlık çok güzel gezi olmuş...

@gecekusu333

Onur'cum, herkes ...
Arkadaşımız bence çoktaaan uyumlu bir kaç buldu bile.: :) değil mi? :p
Türkçe'yi doğru kullanmak gerek ama bir kaç yerine burada ÇOK KAÇ! desek..

Zira sayımızı ancak! ifade edebiliriz.

İzmir'in her bir yakasındayız..

@Sencer KAN

Doğru söylüyorsun kardeşim Arkadaşımız Perşembe Akşamlarıyla başlıyabilir. ;)

geçen perşembe güzeldi açıkcası ancak ilk kez katıldığımdan ve tek geldiğimden yalnız kaldım kalabalığın içinde öğlece pedal çevirdim işte ancak daha aktif ve farklı turlar daha hora geçer deyilmi Onur ve Sencer kardeşlerim...

İlk katılamamda pedal cevırdım ve herkesle konusmak istedım yapım gregı bırde işim geregı olsa gerek çenem düşsün:D:D:Dtanıdım cogu kısıyı herkes zaten belırlı amc için bulundugumuzdan ters tepkı vermıyorlar;)mesela tek rakıbım ercument abı:D:D haftaya ensendeyım;):DEger bornovada oturuyosan bırlıkte gıdebılırız tura?

Güzel bir tur olmuş arkadaşlar. Paylaşım için emek veren herkese teşekkürler. İki tekerle hayatın tadını çıkarmaya devam...

@semdekor

Bisikletten haber yok çeteyi bulduk sayılır....eger onlarsa bırcok bısklet cıkacak ortaya....üzülerekten soluyorum:( Yeni bisikletimi haftya senelık ızınımde almayı dusunuyorum yıne sedona 741 bu sefer.....sadece renk konusunda tercıh ne yapayım dıe dusunuyorum?

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Allianoi turunda aranıza olamadım arkadaşlar kusurabakmayın.Aydın Çine'de Gerga antik kentine pedal bastık bizde.Muğla bisiklet grubu-izmir-aydın ve muğladan katılımcılarla küçük bir grup olarak 18km rampa tırmandık..bir dahaki etkinlikte artık kimle olurum bilmem(= şimdilik hepiniz kalın sağlıcakla..

Geri