Scudo Sports

İzlemekte olduğunuz diziler neler?

@yanık_orhan

Şuan izlenebilecek tek Turk dizi buydu benim icin ama ne yazikki 6 bolumluk bir diziydi.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Yerlilerden "Geniş Aile" derim hala.....

Vatanım sensin, Diriliş takip ettiğim diziler...

İzlemeye devam ettiklerim;
Narcos
La casa de papel
Marco polo

Biten ve devam edenler, hepsini tavsiye ederim.

• kadın
  • breaking bad
  • better call soul
  • the mentalist
  • sons of anarchy
  • black mirror
  • narcos
  • gotham
  • dexter
  • fringe
  • walking dead
  • fear the walking dead
  • last ship
  • prison break
  • mr robot
  • west world
  • true detective
  • south park

Borgen adlı diziye başlayacağım.
La Casa De Papel'in ikinci sezonunu heyecanla bekliyorum.

Game Of Thrones :) yeni sezon geliyor eli kulağında.

@Berat01
:) Bunlar şimdilik takip ettiklerim, izleyip bitirdiğim serileri yazssam sayfa almaz herhalde :) Yabancılar yapıyor bu işi...

• Beğen
Tepkiler: Berat01
Yerli dizilerden Dip ve Şahsiyet dizilerini takip ediyorum. Börü dizisini izlemeyi çok istiyorum ama Star Tv'nin sitesinde de bölümleri silinmiş. Televizyondan seyretmeyi de sevmiyorum.

Issız yerlerde tur yapanlar ve dağ bisikleti kullananlar,Black Mirror 4.sezon,3.bölümü muhakkak izleyin..Spoiler yok,sadece izle..

1,5 - 2 yıl kadar dizi falan bırakıp sadece eurosport ve belgesel bakmıştım. İş için taşınınca dizilere başladım yine.
Tabi ki en başta Supernatural (final sezonunu bekliyorum), şu sıralarda dexter'a bakıyorum. Bir iş arkadaşımda Dark'ı önerdi tam beyin yakan bir şey dedi ama bilmiyorum.

hayatımda hiç dizi izlemedim,sadece belgesel seyrediyorum deeermişim :koptum:.şaka bi tarafa tv seyretmeyi sevmiyorum onun yarine güzel bir film veya spor müsabakası (türü farketmez) seyretmeyi tercih ederim

@MakRo
Arkadaşın doğru söylemiş tam beyin yakmalık.

Geri