Scudo Sports

İzlemekte olduğunuz diziler neler?

House M.D. İzliyorum ve kendimi alamıyorum. Çok enteresan bir doktoru anlatıyor.

• Beğen
Tepkiler: mywashere
Scudo
@clubber İzlemeyi dene derim şöyle bir kaç güzel diziden başlarsan devamı gelir :)

@dodurgalı_06 Sıcacık kahve fincanına sarılıp TV ya da PC başında oturmak varken bu soğukta tur yapıp onun konusunu açmakla kim uğraşacak :D:koptum:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Supernatural
Mr.Robot
aktif olarak takip ettiklerim.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
İçerde
O Hayat Benim
Yabancı diziler çok ilgimi çekmiyor
ama sinemaya çok ilgiliyim, filmi izlemeden önce araştırma yaparım kaç yılda çekilmiş ne kadar para harcanmış, varsa önce sahne arkasını izlerim
örneğin taşıyıcı 3 jason statham filmi çekimleri 3 yıl sürmüş en çok da trenin üstüne araba atlama sahnesini çekmek için zaman harcamışlar veya ilerde vizyona girecek

Cehennem Melekleri 4 filmi kadrosuyla son yıllara damgasını vuran seri, yeni filmiyle de oldukça merak uyandırmaya devam ediyor.
Cehennem Melekleri 4 hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere göre filmin çekimlerine 2016 yılında başlanacak. 2017 yılında ise beyaz perdedeki yerini alacak.
gibi.

Diriliş başta olmak üzere
the big bang theory,
doctor Who
lie to me
fargo

Sherlock
Person of İnterest
Fringe
Westworld
Game of Thrones
Breaking Bad
Revolution
Vikings
Mr. Robot
Gotham
Hannibal
House M.D.
Marco Polo
V
Limitless
Narcos
Penny Dreadful
Zoo
Lucifer
Regeneration Wars

Böyle yazınca farkettim ne çok izlemişim hepsini tavsiye ederim Özellikle ilk üç bilim kurgu sevenlere şiddetle tavsiyemdir.

Lost
Prison Break
Dr. House
Black Mirror
Dexter
Spartacus
Game of Thrones
Vikings
Narcos

Black Mirror'u siddetle tavsiye ediyorum, herkesin mutlaka izlemesi gereken bir dizi.
Fazla bolumu yok, kisa surede bitirirsiniz.

Hangimiz Sevmedik - TRT1
Özellikle takip etmiyorum, ancak denk geldiğimde de kanal değiştirmiyorum.

(link) bu dizide garip bir şeyler var kendini izletiyor her bölümünde tüylerim diken diken oluyor kesinlikle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
İçeride

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sırf Çetin Tekindor'u izlemek için İçeride'yi takip ediyorum.

Two and half men
How i met your mother
The big bang teori (ingilizcesini unuttum)
Narcos
The Royals
2 broke girls(hatunlar güzel)
Limitless
Mom(hiç dizi yokken idaretenlik)
Shameless
Prison Break
Fringe
Family Guy
Arrow

Bunlar arasında bitirdiklerim, devam ettiklerim ve henüz yeni başladığım var. Aralarında gereksiz yada kötü diyebileceğim cidden yok. Ilk 5 bölümünü beğenmediğim diziye pek devam etmedim açıkçası.

Fİ , Gameofthrones , houseOFcards

Geri