Scudo Sports

İzlediğim Filmlerden En İyi Sahneler

Scudo

burada Anne Hatteway 'in çatışmada milleti halledip polis girer girmez mağdur rolüne hemencecik dönüverip, polis yanından geçer geçmez tekrar normale dönmesi iyi bir rol başarısı :D

Bu film, oyuncularının desteği ile (ücretlerini düşürerek) bağımsız olarak finanse edilmiştir.Hollywood stüdyoları tarafından reddedilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
Fak oğlu fak gibi bişi olmuştu bu sahne :) The Boondock Saints - David Dela Rocco

David Dela Rocco ile devam

Çok güzel filmler paylaşılmış, hepsi birer klasik ama bu filmi izleyenler var mı acaba; REPO MEN. İlk izlediğimde etkisinden çıkamamış aynı hafta 3 defa izlemiştim, hayatımda ilk defa bir filmi aynı hafta içinde tekrar, tekrar izledim hem de sıkılmadan, aynı heyecanı yaşayarak :harika:

2002 den gelip devam eden ölümcül deney sahnesi paylaşılmasına sevindim. Aynı zamanda bu filmin oyunlarıda var, Ölümcül Deney 3, 4, 6 gibi inşallah oynamaya yakın zamanda başlayacağım.

@fatihözüdoğru

En sevdiğim serilerden biridir. Her yıl en az bir defa akşam 8-9 gibi başlayıp ertesi gün sabaha kadar tüm seriyi peş peşe izlerim.

Eskiden beri devam eden seriler hep hoşuma gitmiştir. Teknolojiyle yoğrularak kendilerini yükseltmelerine tanık olmak başka bir zevk veriyor insana.

Efsane dizi, efsane müzik.

@Atilla Gobel
Direkt aklıma bu karikatür geldi :D
http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/01/yigit-ozgur-baga-mi-didin.jpg

Burdan spoiler gibi oluyo filmin tamamini izleyin
Favorim,
Almanca olmasi ayri bi guzellik katiyo

Geri