Scudo Sports

İzlediğim en keyifli Down Hill videosu

@Önder Tarım

Super gaz bir film o. Tam ismi The Collective - Seasons, imkani olan adi malum bilgisayar programi ile edinebilir :) ismini telafuz etmeyelim dimi
ama

Bu arada seyrettigim en manyak inis benim bu, ortalarda cosuyo adam
Videoda adi gecen Sam hill ve Steve Peat ayni zamanda The Collective - Seasons da da varlar.

Scudo
:D hangisi abi? malum dediğin limewire vardı yasaklandı dünya çapında :D

• Beğen
Tepkiler: mcanb
belki yasaktir diye yazmadim. neyse yaziyim torrent :) indirenin problemi :p

Bu videoyu 1500 kere izledim heralde, çok yazık oluyor gerçekten sonunda. :)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Çok deli oluyor kasksız :D düştüğünüz anda kocaman bi kaya oluyor kafanızın yerinde :D
Hani böyle karpuzu yumruğunla yarasın,her taraf kıpkırmızı olur ya :D öyle bir görüntü oluşuyor :D

@mcanb

adam dünya şampiyonası koşuyor, tabiiki coşacak :D hatırlatma Sam Hill videodaki şampiyonada düşüşe rağmen 2. oluyor, artık ne kadar zaman kazandıysa :D

Abi sen o kadar yarış.Son anda düş.Yok böyle bir facia :(

Birincinin yerinde olmak istermiydiniz. ? "Hiç bir anlamı olmayan kupa ve madalya kazandım" düşüncesi kafasını yer bitirir.

Şans eseri kazandım :D

@Gürkan Karataş

Dikkat ettiysen birinci olan oturduğu yerden inişi izliyor.İlk zaman aralıkları karşılaştırmalı olarak ekrana yansıdığında aradaki farkı görüyor.Son anada bir düşüş ve ikincilik olunca herhalde "çok iyiydi,birincilik adamın hakkı" diye içinden geçirmiştir.İşte bu düşünce insanı rahatsız eder.Bunu vurgulamak istedim.Yoksa tabiki her başarı bir emeğin sonucudur ve anlamlıdır.

:D ben kendimi onun yerine koydum geçen :D öldürücü bir vicdan azabı abi ya :D

@Aydın Yıldırım

sam hill zaten çok hızlı indiği için 3. oldu bu yarışta, o hızla viraja girdi bu onun hatasıydı, başkasının hatası yüzünden kimse vicdan azabı çekmez. eğer gee atherton'un da yarışını izlerseniz kimin hakettiğini görürsünüz. ;) yani burda vicdan azabı çekmesi gereken düşüp 3. olan sam hill'dir. ki onunda çok umrunda değil, bu tür dallarda yarışanlar normal mtb yarışlarındaki yada yol yarışlarındaki gibi kötü hırs yapıp 3. olduklarında kafayı yemezler.

bu arada sam hill bu yarışta 3. olup genel klasmanda 2. olmuştur. ilk mesajda karıştırmışım.

@Gürkan Karataş

Yine de o viraj parkurun en zor yeri değildi.(O düzeyde bir sporcu için tabiki.).Yazık olmuş.

Şu videoya da bir bakın:) Canım sıkıldıkça bunu izliyorum artık hiç bıkmadan defalarca. şarkı da öyle bi coşturuyor ki :) ah param olcak da alacam bi specialized ah..

(link)

Geri