Scudo Sports

İzin Günü Temizlendik - Z800

18 yasimda araba ve motor ehliyetini beraber yapmistim yani bundan tam 25 sene önce ve aktiv olarak bundan 7-8 senesi öncesine kadar kullaniyordum.
1. kazayi arkadasim 1999 da yapti ve malesef belinden alti artik tutmuyor ve tekerlekli sandelyede.:(
2. kazayi 2002 senesinde yine arkadasim yapti ve sizlere ömür. (Su an kizi 16 yasinda ve babasini motor yüzünden hic taniyamadi):agla:
3. kazayi yine arkadasim 2005 senesinde yapti ve sizlere ömür.:agla:
4. ve 5. kazayi yine 2005 de arkadasim yapti agir yaralandi ayni arkadasim 2006da yine yapti ve kolu kirildi.:(
Ve en son 2008 de yine bir arkadasimi kayip edince motordan tiksidim ve artik kullanmiyorum arada bir aklima geliyor ama arkadaslarim gözümün önüne gelince :agla::agla::agla: nefret ediyorum.

Iki tane motorum vardi biri Honda CBR 600CC ve digeri Kawasaki Ninja 750CC ikisinide o sene sattim ve birdahada o lanet seye binmedim. Lanet derken yanlis anlasilmasin, yasadiklarimdan sonra benim icin lanet bir sey oldu artik.

Kullanan arkadaslara kazasiz belasiz sürüsler dilerim, umarim benim yasadiklarim kimsenin basina gelmez.

Scudo
Bisiklet-motorsiklet kardeşliği. :kyfmyrn:

@ozeltimci09
Amin cümlemize.

Geri