Scudo Sports

İyİmİ

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Tepki
151
arkadaşlar ben bianchi dragon almayı düşünüyorum acaba nasılbir bisiklet?
işte özellikleri: DRAGON Teknik Özellikler
Kadro : Ön: Alüminyum 7005, Arka Hi-ten amortisörlü
Maşa : Amortisör "RST" 1.1/8"
Jant : 26/559x19 Strong II alüminyum siyah 36H
Lastik : 26x200 54-559 siyah/Byte Braise 27TPI
Vites : Shimano Altus - Toumey TX Series - 21 Vites
Fren : Ön: Disk YJ-849 + Rotor 160 mm mekanik, Arka: V-Fren alüminyum
Sele : İtalyan - Selle Royal

buda resmi:
(link)

Scudo
sakın alma derim. d.berkay'da olcak ondan izlenimleri nasıl özel mesajla bildir bence yararı olacaktır.bende de benzeri hunter var çok sorun çıkarttı.aldığın fiyat kadar bir de tamire veriosun.son karar senin tabi:D

@t-genc

kesinlikle t-genç arkadaşıma katılıyorum hemen alma biraz daha para biriktirip şöyle bir kron xc1000 veya xc2000 al derim :)

Valla Çok SaĞ Olun ArkadaŞlar Bu Karari Verİrken İlk Sİze DaniŞtim İyİkİ De NaŞiŞmiŞim Çok SaĞ Olun Pekİ Pana Bİanchİ GÜzel Bİr Bİsİklet Tavsİye Edebİlİrmİsİnİz???????????????

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

Bu nasıl bir Türkçe'dir arkadaşım?
Lütfen, üzerinde yaşadığın toprağın anadiline biraz özen göster.

@emsey229

Tayfur biraz kaba bir dille düşüncesini dile getirmiş ancak ben herhangi birisinin şu an için tavsiye edeceği bir Bianchi olursa, muhtemelen o tavsiyeyi çürütmek için çaba harcarım :). "Şu an için" (ve aslında bundan önceki bir sürü an için de... ama gelecekten umutluyum hala) önerilebilecek seviyede bir Bianchi "Türkiye sınırları içerisinde" satılmıyor. Orjinal bir İtalyan Bianchi olursa ne ala... O bisikletler için de (link) adresine bakabilirsiniz. Zira buradaki hiç bir bisiklet yerli Bianchi'nin (link) sitesinde bulunmuyor. Türkiye'de de satışı yok.

Halil'ün bütün sözlerine eksiksiz katılıyorum, Bianchi Türkiye'de üretilmeye başladığından itibaren bitmiştir.

walla bende bianchi orion ds war cok memnunum fiyatına gore alacagım en iyi bisikletti (360 ytl :D)ve sıfır sende bole bulursan kacırma

Türkiye'deki Bianchi ve Bisan markalarından uzak durun, hatta forumlarda destek kısmından bile çıkarılsın da kimse yönelmesin şu markalara. Ta ki ithalleri gelene kadar ya da yerli üretimler adam gibi yapılana kadar.

Selim Bianchi ve Bisan'a gelene kadar ne markalar (markacıklar) var ortada ki bu bisikletler güzel görünüyor. Bizim algılarımız Trek'lere, Giant'lara veya Cannondale'lere göre şekillenmiş durumda olduğu için Bianchi'leri Bisan'ları beğenmiyoruz. Yoksa insanlar ne bisikletlere biniyorlar (kötü anlamda).

Tabiki onlarca merdivenaltı marka var, kötü denilebilecek, bisiklet tanımından uzak fakat bizim hazmedemediğimiz Bianchi ve Bisan'ın özellikle Bianchi'nin yıllarca ithal bisiklet ile isim yapıp şimdi bu ismi kullanarak kandırmaca yapmasıdır.
Markanın ardına saklanmadan bisiklet yapıp satsalar, satışları nasıl etkilenir onlar da biliyor.

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Athletic bencede doğru söylüyor,bulabilirsen başka bi marka derim hem paranda boşa gitmemiş olur...

Geri