Scudo Sports

İyi ki de sedona 321 alşmışım

çok güzel bisiklet güle güle kullanın..ben de 711'i satıp 321 alma fikrinde gidip gidip geliyorum..

Scudo
o lastikleri satınca attan inip eşşeğe binmiş gibi olmayın.patlak önceleyicileri kullanırsanız çok iyi olur.narin lastiklerdir(25c olması nedeniyle) , ama malum yollarımızda yok yok:)

memnun olmanıza çok sevindim.güle güle kullanın...

Uzun turlar için 35 - 37C lastik kullanıyorlar genelde. ben de kendime tur için 37C lastik almıştım fakat bana çok kalın geldi. Tura çıkacağım ve 28C lastik aramaya başladım :)

Açık konuşmak gerekirse lastikleri değiştirmek de hiç içimden gelmiyor o serilik o hız o büyü bozulacak gibi geliyor...Bugün jantın içini elektrik bandıyla sardım dış lastiğin içine pudra sürdüm patlak önleyici sıvı sıktım yanımda da iki tane de iç lastik var ve teker söküp takmakta da ustalaştım..O yüzden sorun kalmadı...Beypazarına gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda; uzun yoldaki performansını merak ediyorum..Gerçi 85 kmlik yolu 6 kez gittim ama şehir içi pek tat vermiyor...Kızılcahamama gitmek çok keyifliydi mesela..

Gerçekten çok şık, iyiki Sedonayı tercih etmişsin:))

arkadşımda aldı.
2-3 ay oluyor.
gidon renk attı sarımtrak bir renk aldı.
telefon açıp yenisi ile değişrildi.
gidon+gidon boğazı değişti.

sizde de böyle bir sorun oluyor mu acaba...

Ben de 2010 Modelini aldım sedona 321 in. Gerçekten güzel bir seçim yapmışsın. Güle güle kullan.

@Öner İLKME

lastik patlamasından korkmuyorum artık...Tam takım kameraman Cevat Kelle gibi oldum..

Peynir ekmek gibi satılıyor sedona 321. Güzel bir seçim olmuş. Güle güle kullanın.

Geri