Scudo Sports

İTÜ - Kriteryum 2021

Noldor

Herr Bockolog
Tepki
2.016
İsim
Caner Kocaman
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İTÜ Bisiklet Kulübü olarak Türkiye Bisiklet Federasyonu beraberliğinde bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz İTÜ Bisiklet Yarışları ile 11 Temmuz Pazar günü Ayazağa Kampüs'te yeniden birlikte olmanın heyecanı içindeyiz.🎉

Bu yılki etkinliğimizde 2019'da düzenlediğimiz yol bisikleti yarışına ek olarak İTÜ Gölet çevresinde dağ bisikleti yarışı da yapılacaktır. Aynı gün içerisinde gerçekleşecek iki yarışta ekip arkadaşımız olarak aramızda olmanızdan mutluluk duyacağımızı belirtir, etkinliğin kampüsten uzak geçen zamanları telafi etmek adına tanışmamız ve kaynaşmamız adına iyi bir fırsat olacağını düşünmekteyiz.

(link)

Scudo
Geleneksel hale gelmesini umduğumuz çok güzel bir organizasyon.
Federasyon sözcüğünü okuyunca nedense beni bir düşünce aldı:kötü:...

Geleneksel hale gelmesini umduğumuz çok güzel bir organizasyon.
Federasyon sözcüğünü okuyunca nedense beni bir düşünce aldı:kötü:...
Garanti gitti 59 kağıt.

Garanti gitti 59 kağıt.
*Yarış öğrenciler için ücretsiz, öğrenci olmayanlar için ise kayıt başı 100 TL olarak ücretlendirilecektir. Bu ücret İTÜ Vakfı’na öğrencilere sağlanacak burs olarak yatırılacaktır.

*Yarış öğrenciler için ücretsiz, öğrenci olmayanlar için ise kayıt başı 100 TL olarak ücretlendirilecektir. Bu ücret İTÜ Vakfı’na öğrencilere sağlanacak burs olarak yatırılacaktır.
Federasyon payı dahil mi?
2019 senesinde bu şekildeymiş ama o zamanlar federasyon yarışlardan haraç kesmiyordu. Şimdi durum nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Federasyon payı dahil mi?
2019 senesinde bu şekildeymiş ama o zamanlar federasyon yarışlardan haraç kesmiyordu. Şimdi durum nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim.
Hemen organizasyona sordum ve şöyle bir cevap geldi;

"Hayır özel yarış statüsünde olmadığımız için federasyon payı alınmayacak. Alınan ücret öğrencilere burs olacak."

Hemen organizasyona sordum ve şöyle bir cevap geldi;

"Hayır özel yarış statüsünde olmadığımız için federasyon payı alınmayacak. Alınan ücret öğrencilere burs olacak."
Katılamasamda kayıt olmak farz oldu o zaman.😀
Ya da katılmak isteyip kayıt ücreti olmayan öğrenci bir arkadaşımız bana ulaşsın.

Sayfanıza baktım ama 2019 yarış bilgileri var
2021 programı ve yarış bilgilerini yollarmısınız

Sayfanıza baktım ama 2019 yarış bilgileri var
2021 programı ve yarış bilgilerini yollarmısınız
ilk mesajda yazan linki tıkladığınızda güncel yarışın sayfası açılıyor ve en altta da yarış programı var.

yukarıdaki 2019 yazan ise önceki yarışa ulaşmanızı sağlayan link.

(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Siteye girdim fakat kayıt yaptıramadım. Kayıt için formu doldurun diyor ama form açılmıyor.

Siteye girdim fakat kayıt yaptıramadım. Kayıt için formu doldurun diyor ama form açılmıyor.
2 farklı bilgisayardan denedim ve bir sıkıntı yaşamadım.
Başka bir arkadaş da gün içinde kayıt oldu. Acaba anlık bir hata mı oluştu yada bilgisayarınızdaki ayarlarda /güvenlikte bir yerlere mi takılıyor?

Tekrar deneyebilir misiniz?

Maalesef Kayıt butonu na girince kayıt evrakları çıkmıyor

Yıllık bütçeye ceza hedefi koyan bir zihniyetin, bu yarışa çökmemiş olması ilginç geldi haberlerimi yoktu yoksa boşta mı bulundular acaba :ckskc:

Merhaba, MTB parkurunun Strava kaydı var mı?

Yarış tam tarihi daha sonra açıklanacak bir zamana, yaklaşık olarak eylül sonu veya ekim başına ertelendi....

dağ bisikleti parkurunu da stravada oluşturayım dedim ama, parkur kampüs içinde, orman içinden geçiyor. Bazı kısımlar strava uygulamasında yol olarak görünmediği için rota oluşturamadım...

• Beğen
Tepkiler: ag249
Yarış tam tarihi daha sonra açıklanacak bir zamana, yaklaşık olarak eylül sonu veya ekim başına ertelendi....

dağ bisikleti parkurunu da stravada oluşturayım dedim ama, parkur kampüs içinde, orman içinden geçiyor. Bazı kısımlar strava uygulamasında yol olarak görünmediği için rota oluşturamadım...

Ertelenmesi iyi oldu, tam hazır değildim :) Şaka bir yana bence diğer yarışlarla çakışma durumu da olduğu için erteleme olumlu diye düşünüyorum, tabi sizin sebepleriniz farklıdır muhtemelen. Dağ bisikleti yarışının saat 16'da olması da biraz kötüydü açıkçası, düzenlendiği zaman daha uygun bir saat seçilirse çok iyi olur, o tarihte günler de kısa olacak.

Geri