Scudo Sports

İTÜ Ayazağa Kampusu yol bisikleti yarışi

Scudo
@Atasoy
Ağabey,
Bu yarış işleri bana göre değilmiş bunu anladım.En iyi yaptığım şeyi yapayım bari yattığım yerden klasikleri ve üç büyük turu izleyeyim.
Yoksa beklenti büyüyor,öyle ki @CmlCLK ile memleket gezisi planlıyoruz ,bana bir günde 365 km yaparız değil mi diyor.Sen 430 km yaptın ya diyor.?
Bu yarışa karbon bisikleti olanlar girsin ,for example @mariokaldato ?
Cumhur Ağabey yeni bisikletin hayırlı olsun,güle güle bin.Fin karbonu ellaham?

Rotayı niye böyle seçmişler acaba, teknokenlerin o tarafa uzatıp daha uzun müthiş bir rota çıkarabilirlerdi. Hatta göletin oradan geçirip vadiden yukarıya doğru çok eğlenceli bir rota olurdu. Şu an rampa inişlerinden sonra hep keskin dönüşler var, hızlanmak mümkün değil. Tırmanış bölümü gayet güzel olmuş ama, eğlenceli olur o yol.
Vakti olan katılsın, m2 metro hattı ile rahatça ulaşabilirsiniz.

@Clint Eastwood

Hızlanma olmaması daha iyi. Kriteryum sonuçta ve amatörlere açık yani benim gibi bike handling yeteneği sıfır olanlar da katılacak, tehlikeli kazalar olmaması için seçmiş olabilirler rotayı, ya da setlere fazla gelmemesi için. Düşününce benim de aklıma bir sürü rota geliyor ama ayrıntılar önemli.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@alicangul29

Orası öyle tabi, amaca uygun.
Ama gerçekten çok güzel ve uzun rotalar çıkarılabilir kampüste, farklı etkinlikler ile devamı gelir umarım.

Eski okulum, mezun olduktan sonra bir kez bile adımımı atmadım. Bu vesileyle gitmek ayrı bi güzel olurdu ama, ters zamana denk geldi. Antrenmansızlık, iş yoğunlu vs. İlerleyen yıllarda devam eder inşallah.

• Beğen
Tepkiler: galen ve Atasoy
@Clint Eastwood
Dediğiniz rota yapılırsa, kampüs içindeki tüm yollar 3 saatliğine kapanmış olur.. başkalarının kullanımı için alternatif yol da kalmıyor...
Tüm yolları kapatmak istememiş olabilirler...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Link açılmıyor bende kontrol edebilir misiniz?

Bende de açılmıyor link. Sanırım parkur bu.
(link)

@Berke
@hakan hoca
ITU sitesinde genel bir sorun var herhalde.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri