Scudo Sports

İtalyan Panseri'me ufak bir dokunuş yaptım..

FENERAY

Üye
Tepki
198
İsim
Eray
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bisiklet sevdalısı dostlarım sizlere daha önceden yeni aldığım Carraro Daytona 2924 bisikletimi sunmuştum:) Bisikletimi çok seviyorum. Hepsinden çok rengini:) Fakat aldığım modelde bisikletimin lastik kenarlarında Carraro yazısından başka birşey yazmıyordu. Carraro yazısı da silik bir şekildeydi. Fakat bugün bu İtalyan'ıma ufak bir dokunuş yaparak tarzını bir kez daha öne çıkardım. Dün satın aldığım lastik kalemi ile lastiklerimin kenarlarını istediğim şekilde ve markada "Jack Rabbit" ile isimlendirdim:) diğer paralel bölümüne de bisikletime koyduğum İTALYAN PANZERİ adını yazdım. Ve ortaya çıkan görüntüyü sizlerle baş başa bırakıyorum:)

Bu ilk aldığım hali ile..20171201_194119.jpg
20171031_173832-01.jpeg
Bunlar da sonra ki hali ile..20171202_170928_HDR.jpg 20171202_170940.jpg 20171202_171011.jpg 20171202_171307.jpg

Scudo
Muazzam olmuş.Ellerinize sağlık.Ufak tefek dokunuşların sonucu mükemmel olabiliyor.Bir örneği de sizin çalışmanız.

Çok teşekkür ederim Sercan bey beğendiğinize sevindim. Dediğinize de ayrıca katılıyorum farklılık katacak güzel dokunuşları seviyorum:)

' Cst Jack Rabbit' özellikle oldukaça güzel durmuş. 'İtalyan Panzeri' için meh diyebilirim.Ancak her koşulda, güzel durmuş. :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: FENERAY
CST JACK RABBIT ler ustalık dönemi oldu açıkçası. En son onları yapmıştım :)

Güzel olmuş elinize sağlık..
Kalemin başka renkleri var mı? Zahmet olmazsa kalemin link atar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: FENERAY
Kırmızı mavi sarı yeşil hatta kahverengi bile vardı burada. Linki burada (link)

allah aşkına biri şu bisiklete alacağım iç lastiğin linkini atsın yalvarıyorum lütfen

jantı deldirip kalın sibop mu taktırdın?

allah aşkına biri şu bisiklete alacağım iç lastiğin linkini atsın yalvarıyorum lütfen

Sorununuzun tam olarak ne olduğunu açıklayıcı bir dilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Geri