Bu bisiklet Türkiye'ye ilk ithal edilen Bianchi'lerden. İtalyan malı ama çok eski bir model. Meraklısı olup ta bu bisikletleri pırıl pırıl saklayan var. Renklerine bakılırsa Thomisus Pro modeli olmalı.
Arka freni diacompe marka U brake bmxlerde kullanılanlardan. Beton etkisi yapardı valla alu jant çemberleriyle hatırlarım hayal meyal Güzel bisikletti valla.
Baran o bisiklet üretildiğinde sen daha henüz Dünya'da değildin. Ayrıca forumda yaşça senden büyük kimselere kardeşim diye hitap etmen de hoş değil. Yönetim gene uyumaya başladı
Bisiklet %100 İtalyan malı, bisikletleri getiren Biankey Ltd. idi o zamanlar, Hürriyet gazetesinin yanında Rota Tekneleriyle aynı binayı paylaşıyorlardı. Yazıyorsak bir bildiğimiz var.
selam arkadaşlar..yaklaşık 8 senedir binamızın sığınağında duran meta pro'mu dün çıkartıp temizledim ve bazı bakım ve tamirleri için bisikletçiye bıraktım..eski bir bisikletçi olarak göbeğimi eritmek için tekrar bisiklete binmeye karar vermemle birlikte dün üzerinde çalışmaya başladığım emektarımla ilişkim bundan sonra sadece kilo vermekten fazlası olacak ki, unuttuğum eski günler gözümde birbir canlanıyor) İstanbul ve Bodrum'da grup halinde çıktığımız geziler,katıldığım ve kazandığım yarışlar, camel trophy hayaliyle yaptığım antremanlar vs vs..) emektara ne gibi işe yarar aksesuarlar bulabilirim,bisiklet dünyasında neler değişmiş diye bakınırken bu konu başlığını gördüm ve böylece siteye de üye oldum Ben meta pro'mu lise 1 e giderken yani 1995 de almıştım..o güne kadar BMX ile dağlara taşlara tırmanırdım ki bir tepe tırmanışında zorlanmadan dolayı gidonun kaynağından kopup elimde kaldığını hatırlarım..hey gidi hey)vay be,iki cümle lafı yazamayan ben kaç satır yazıp başınızı ağrıtmışım..eski dosta kavuşmak böyle birşey sanırım..bisikletim hazır olduğunda ben de fotoğraflarını eklerim..sağlıcakla kalın..