Bisiklettech Daimi Üye Kayıt 12 Ağustos 2016 Mesaj 259 Tepki 332 Yaş 55 Şehir yurtdışı Bisiklet Specialized 16 Mart 2020 #1 Bugün hava muhtesemdi, soguk oldugu halde hemencik bisikletimlen yakindaki tepeye çikip dronumlan video yaptim. Umarim begenirsiniz... Toggenburg eyaleti google mapsde: (link) Tepkiler: necmeddin, makaram, favallikulli ve 1 kişi daha
Bugün hava muhtesemdi, soguk oldugu halde hemencik bisikletimlen yakindaki tepeye çikip dronumlan video yaptim. Umarim begenirsiniz... Toggenburg eyaleti google mapsde: (link)
necmeddin Acemi Balıkçı Kayıt 31 Mayıs 2019 Mesaj 3.281 Tepki 12.461 Yaş 49 Şehir Merzifon İsim necmeddin Başlangıç 1992—93 Bisiklet Sedona Bisiklet türü Dağ bisikleti 17 Mart 2020 #2 Hocam görüntü, çekim şahane olmuş, gözlerimiz bayram etti, yalnız müzik kulaklarımı yırttı Tepkiler: Okan POLAT
Bisiklettech Daimi Üye Kayıt 12 Ağustos 2016 Mesaj 259 Tepki 332 Yaş 55 Şehir yurtdışı Bisiklet Specialized 17 Mart 2020 #3 necmeddin demiş ki: Hocam görüntü, çekim şahane olmuş, gözlerimiz bayram etti, yalnız müzik kulaklarımı yırttı Hepsini görüntüle... Evet hiçbir dronun Mikrofonu yok, yoksa sirf pervane sesleri duyardiniz. Müzige gelince herkesin zevki baska, bazilari Arabesk sever bazilari Dans, ben böyle Rock Müzigine bayiliyorum.. Tepkiler: necmeddin
necmeddin demiş ki: Hocam görüntü, çekim şahane olmuş, gözlerimiz bayram etti, yalnız müzik kulaklarımı yırttı Hepsini görüntüle... Evet hiçbir dronun Mikrofonu yok, yoksa sirf pervane sesleri duyardiniz. Müzige gelince herkesin zevki baska, bazilari Arabesk sever bazilari Dans, ben böyle Rock Müzigine bayiliyorum..
Bisiklettech Daimi Üye Kayıt 12 Ağustos 2016 Mesaj 259 Tepki 332 Yaş 55 Şehir yurtdışı Bisiklet Specialized 7 Nisan 2020 #4 Ikinci bir Video yazin bisikletciler için mükemmel. Tepkiler: Joseph Cavalcanti ve makaram