Scudo Sports

İsviçre üretimi Bmc bisikletler.

@Ayhan K.
Merhaba,
1600'a almadım, ben Almanyada ikamet ediyorum.
Burada Streetracer 02 Shımano 105 takımı ile 1200 Euro civarında, daha dogrusu ben iki sene önce o fiyata almıştım o zaman bulduğum en düşük fiyattı, gecen hafta 799 Euro'ya bir internet satıcısında görmüştüm.

@mehmetsunu
Ben İsviçre yapımı diye almadım, nerede üretildiği umrumda değil, daha önce FELT kullanıyordum ABD ve Alman yapımı.
Alpenchallenge hardtail, neden road bike ile kıyaslıyorsunuz ?

Scudo
@BT35
Almanyada nerede yasiyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Güzel, 7 subatda essende dügünümüz var, oraya gelmisken sizinle tanismak isterdim.:)

• Beğen
Almak isteyen olursa benimle irtibata geçebilirsiniz telefon numaram +90 553 485 22 30

• Beğen
Tepkiler: Koray KORKMAZ
kargoyla temin edebileceğimiz bir yer var mı ki ?

@Petrovic Ben de Teammachine slr02 105 ya da ALR01 Ultegra için mail yolladım R&A cycles'e.Nedense dönmediler henüz.Siz de bir yazın bence.Orada tüm BMC modelleri var.Türkiye'ye belki yolluyorlardır.

@Tolga Çelebi
İnanır mısın aynı sebepten dolayı vazgeçtim ben de :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Mail'e cevap gelmemesi durumunda deneme yanılma yoluna gittim.Sepetim'e 2149 dolar'lık 2016 BMC Teammachine SLR03 105 ekledim ve kargo seçenekleri çıktı.Seçenekler şu şekilde:
Priority Mail International (Mail Service) $184.45
Express Mail International (Mail Service) $213.15
International Economy Freight $778.10
International Priority Freight $782.35 Bisiklet ABD'den geldiği için kdv de %18 değil 20.1500 euro'yu da geçiyor zaten.Kısacası öde Allah öde.En ucuz seçeneği seçtim ve toplam'da 2333 dolar çıktı.Buna ayrıca %20 de KDV eklemek gerek falan filan.Alacak arkadaşlara kolay gelsin :D

• Beğen
ahahahahah bende slr02 sipariş etmek için denemiştim malesef... Evans göndermiyor :( ancak oraya gidip alınabilir. :D orada bir yakınım var fakat kargo bedeli ne olur bilemiyorum birde vergiler var tabi :acpsnr: dediğiniz gibi öde allah öde @Uptown Cyclist

• Beğen
@mariokaldato
Sonra da apgıreyt yazında olduğu gibi apgıreyt ederiz ve geri kalan paramız cebimize kalır abi :D adeta bir life-hack

@Uptown Cyclist
Salkano dreams kam bek beybe ehehe

@Petrovic
:D welcome to the real world neocum ehehe

Geri