Scudo Sports

İsviçre üretimi Bmc bisikletler.

goLdenskuLL

Aktif Üye
Tepki
50
fransa bisiklet turunda fazlaca tercih edilen bir markaymış, yeni öğrendim. bisikletler oldukça etkileyici. Sizlerle paylaşmak istedim. fiyatları göremedim sitede.

(link)

yol serisinin top modeli
mtb serisi top modeli

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
evet ikiside güzel görünüyor paylaşım için teşekkürler.

Hoş aletler :). Tükiye'ye gelse, reklamında kim oynardı acaba? :D
"Bence BMC" şöyle taytlı falan İbrahim Abi :D

hocam gözümün önüne geldi bir anda görüntü
bende taytla en kötü görüntü bende sanıyodum :p
bu arada mtb deki arka üçgenle sele borusu bağlantısını çok beğendim sağlam görünüyor
sele borusu kelepcesi ilginç geldi standart dağ bisikletlerinde kullanılabilir mi acaba

Bu marka bildiğimiz BMC kamyon vs markasıyla aynı olan marka bildiğim kadarıyla. 1.resimdeki bisiklet de bir zamana karşı bisikleti, bu tür bisikletler normal yol yarışlarında kullanılmıyorlar ve daha ağır ve konforsuz oluyorlar normal yol yarış bisikletlerinden...

2006 TDF yi kazandıktan sonra dopingli cıkan Floyd Landis'in bisikleti BMC idi. Profesyonel yol takımlarından Phonak Cycling Team ve Astana BMC kullanıyor.

Evet;bu sene Phonak ve Astana kullanıyor BMC bisikletleri.Ama firmanın otomotiv firması olan BMC ile alakası yok.BMC nin açılımı ''British Motor Corporation'' zaten,bu bisikletler İsveç malı.

• Beğen
Tepkiler: cantuğ şenyaşa
@Turkishflier

evet acılımı bende bılıyordum bu nedenle supelıydım ama tek dusunen olmadıımı gorunce ok dedım;)
bısıkletler cok guzel sıteye de baktım ekıpmanları da cok yuksek tutmuslar cok ıı ;) ama fıyatlarını merak ettım

bence bmc... :)

normal bır ust sınıf yol bısıkletı fix 5000$ dan baslar trek bmc cervelo gıbılerı.colnago pinarello de rosa gıbılerı bıraz egzotık kactıklerından bıraz daha pahalı.yanı 5000$(+-)a full carbon dura ace 7 kılo civarı al tdf ye gır tarzı bısı alınabılır

sadece suluğunu aldım ben :D

Dikkatimi çeken bir marka, fiyat performans açısından avantajlı geldi bana

Merhaba,

googledan Türkiyede BMC varmidir diye arar iken forumu buldum :)

Ben yaklasik 5 senedir BMC kullaniyorum.
Bir Teamracer 02 ve bir tanede Streetracer SR02 var.
Teamracer Full Karbon, Easton cant, Shimano Ultegra ve Fizik agirlik 7,9 kilo
Streetracer Aluminyum ve Karbon, A20 cant, Shimano 105, Selle Italia, agirlik 8,5 kilo
Daha önce Felt ve Cervelo kullaniyordum. Bu ikisi ile kiyasliyacak olursam BMC geometrik olarak daha rahat ve ne hikmetse kullanmasi daha cok zevk veriyor.
Yüzde yüz isvicre yapimi, iscilikleri cok titiz ve temiz. Fiyat olarak 1200-6000 Euro arasi.
Bir arkadasim senelerdir kullaniyordi, deneme amacli olarak bir turda yaklasik 140 km kullandim. Bu deneme sonunda ertesi gün kendime siparis verdim.
Cok müthis performansa sahip.
Herkese tavsiye edebilecegim bir bisiklet.

Foruma yani aramiza hosgeldiniz, umari nese dolu vakit gecirir ve iyi arkadasliklar edinirsiniz.

Bisikletlerinizn Fotograflarini yüklerseniz daha iyi olur. Tesekkürler.:harika:

Ben fitneslarına bakıyorum alpenchallenge ları pek sevemedim. Arka maşa tasarımı açıkçası bana hitap etmedi. Yani İsviçre tasarımı diye kapılarında da yatacak değilim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri