Sagan ve Cancellara yokuşlardan sonra sarı mayo iddialarını kaybetti.Genel klasman liderliğinde Wilco KELDERMAN ile Pierre- Henri LATOUR eşzamanlı birinci durumda.
(link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
(link)
AŞAMALARI
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
2016/06/16
Amden-Arvenbuel Turuncu Festivali
yağış savaşın sonunda 6 aşama Hollandalı bir çifte zafer kutladı. Pieter Weening (NED / ROP) Amden-Arvenbuel solo zafer sevindiler ve Wilco Kelderman (NED / TLJ) lider forması devraldı.
Takım takım Roompot vahşi kart ile Tour de Suisse organizatörleri tarafından davet ve her gün çok aktif oldu olmuştu. Bir Dünya Turu yarış "ve katılımcı sayısının güçlü: cömert kullanımı Pieter Weening solo zaferle taçlandırılmıştır. Bu başarı benim için ve takım için çok önemlidir. Benim özgürlükleri var ve bu yüzden gidebilir bu takımda, bana anlamı budur. "
Weening 15 yarışmacı arasında ayrılıkçı grup 20 km sonra oluşan edilmişti, çalış vardı ve 8 km uzunluğunda son tırmanış kadar birlikte kaldı. Ancak yükselmeye yol açtığı, Hollandalı onun kaçış arkadaşları oturdu ve yağmur ve sahne kazanmak sevinçle soğuk acı telafi etmek için, tehlikede değildi.
Wilco Kelderman ağırbaşlılık ile düşmanca hava aldı: "Ben sadece üzerinde kalın yağmurluk daldı." Başlangıçta sınıflandırılan iyi scooter Hollandalı gösterileri mükemmel şekli Tenerife eğitim kampı ve iyi bir dağcı sonra. "Ben Tour de Suisse gibi böyle önemli bir yarış liderinin formasını giymek gurur duyuyorum. agrega ve böylece birlikte takım arkadaşları ile ben, "genel olarak bu 1 yeri savunmak için mümkün olan her şeyi yapacağız.
Mathias Frank (SUI / IAM), genel klasmanda açısından en umut verici İsviçre, ekranda evde başka bir sürüş ve olayı izlerken sağladı. Geraint Thomas (NG / SKY) ve Tejay van Garderen (ABD / BMC) mesleki bisikletçiler her şeyi talep ettiği büyük yenilgiye Bu gün ölçü vardı. "Beni, Geraint Thomas ve hala genel zafer sık kalır için," Kelderman liderinin mayo üniforma sonra söyledi.
(link)
BU SAYFAYI PAYLAŞ
DIĞER HABERLER
(link)
2016/06/15
(link)
Cari kadar sık geri düzenlenen sonra, Levanten şaşırtıcı yeni toplam Birinci orada oldu. sadece 22 yaşındaki Pierre ...
(link)
2016/06/14
(link)
Fernando Gaviria (COL / EQS) Champagne demet sürat kazanmış olmalıdır. Ama Maximiliano Richeze (ARG / EQS) önde gelen son köşe kalkmıştı ...
(link)
2016/06/13
(link)
Peter Sagan (SVK / TNK) Rheinfelden kariyerinin 13. etap zaferini kutladı ve zaman ikramiye sayesinde üzerinde genel öne geçti. Silvan DILLIER ...
- SUNULMASI
ORTAĞI
(link)
- RESMI
ORTAĞI
(link)
(link)
(link)
(link)
- RESMI ANA
YAYINCI
(link)
- RESMI
HAKEMI
(link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
(link)
Sırılsıklam bir gündü.Şu anda tekrarı var.
17 Haziran 7.etap ancak şimdi banttan veriliyor.
Tejay Van Gardener etabı aldı.Warren Barguil genel klasman lideri.
18 haziran 8. etap bireysel zamana karşı başladı.