Scudo Sports

İstinye Bayırı "İniş" - Garmin Virb

Bugraacik

Forum Demirbaşı
Tepki
753
İsim
Buğra Açık
Bisiklet
Carraro
Bu kez kazasız, bağırmasız, tartışmasız bir video ile karşınızdayım. Bazı yönetici veya arkadaşları şuan bu konuya da bekliyorum acaba olumsuz ne tür yorumlar yapılacak diye.

Her neyse, Garmin Virb Edit ile KM, Grade vs gibi bi kaç bir şey ekleyerek ufaktan bi iniş yapayım dedim. Bu videonun çıkışlısı da vardı fakat o tam bir ölümdü atmayayım dedim. Garmin Virb programını anlatan @İki Teker Bir Adam abimize teşekkürler. GPS'te ufak bi sıkıntı olsa da (dururken 20km/h gösteriyor, hızlandıkça düzeliyor) şimdilik yeterli diye düşünüyorum.

Scudo
Bu gprs ölçümleri tam olarak doğru oluyor mu peki?

Dosyalar

• Screenshot_2016-11-23-01-39-44.png
    Screenshot_2016-11-23-01-39-44.png
    34,4 KB · Okunma: 30
inerken keyifli oluyorda insanın bir an aklına her inişin bir çıkışı olduğu geliyor. o an anlatılmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@Serdaryildiz bazi noktalarda doğru verileri kaydetmemis olabilir hocam.

@Serkan Mıstınoğlu değil mi :)

@Murat B. Hocam normalde kamera açısı tam yolu net gösterecek şekildeydi. Amma velakin rüzgar yememek için yattığım esnada kamerayı kaldırmak gerektiğini unutmuşum.

Kahrolsun bazı yönetici ve arkadaşları ... Yaşasın tam bağımsız bisikletforum :)
Tutmayın beni ...

• Beğen
Saatte 60 km hizla giden bir bisiklet frene basinca kac metrede durur??? :krsn:

@mesutaktas fren pabucu, jant kalitesi, arka ve ön frene yapılan baskı, bisikletin ağırlık noktasını arkaya verme, bisiklet ağırlığı. Bu aklıma gelen saydığım ihtimaller doğrultusunda net bi bilgi veremem. Ama en az 60 metre gerekir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mesutaktas
Ben rahatladım valla seni düşünemiyorum :D

• Beğen
Önceki otobüs videonuzda otobüs şöförüne artistlik yapıp, forumdada trafik kanunundan dem vurup kanuna göre haklı olduğunuzu söyleyip durmuş ve trafikte saygı görmediğinizden bahsetmiştiniz ama şimdi görüyorum ki kanunu kendine göre eğip büken tam bir trafik teröristiymişsiniz.

Bir önceki videonuzda sürekli vurguladığınız kanundan eser kalmamış, kanuna göre hız sınırını aşmışsınız, yolun ortasında gitmeler, sol şeride geçmeler siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz, marifet mi bu ? TRAFİKTE KULLANIYORSANIZ HADDİNİZİ, SINIRLARINIZI BİLİN.

Trafiği tehlikeye atacak davranışlarda bulmayın ki millet sizin sorumsuz davranışlarınız yüzünden ceza çekmesin.O haklı olduğunuzu belirttiğiniz kanunada ya uyun yada böyle sorumsuz kullanıp saygı beklemeyin.

Böyle kullanırsanız arabalardan da saygı BEKLEMEYİN.

@hlksnrr tamam adam düzgün video atmış işte ne diye gelip altına hala eskiden bahsediyosun hocam?

• Beğen
@EnesKlf07 hocam yokuş bittiğinde 'vay be iyiydi' dedim kendi kendime :D

@hlksnrr ben 60la giderken solumdan beni geçen Mercedes umrunuzda değilse sadece beni eleştirmekte yanlış olur. Eminim ki forumda yapılmaması gereken hızları yapan bi çok arkadaş vardır. Fakat bazı arkadaşlar forumda bellemiş olduğu kişileri olumsuz eleştiriye tutmak için fırsat kolluyor gibi. Ve farkındaysanız sağ sol kontrolü yaparak şerit değiştiriyorum.

@hasanalparslang aldığım bi çok yorum ve öneriden ötürü böyle bişey yapayım dedim, fakat gördüğümüz ortada :)

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
@Bugraacik hocam kimseye düşman değiliz sonuçta iyiye iyi kötüye kötü demesini bilmek lazım, güzel paylaşımlara devam.

• Beğen
Hafta sonu kamyon arkası denedim gerçekten çok iyi oluyor . Zaten tedes olduğu için arabalar 60-70 hızla gidiyor. Kamyonlarda 40-60 arası gidenleri oluyor . Onların arkasına takildimmi is tamamdir :) . Bide yol bisikletim olsa beni kimse tutamaz :D .
Not: 60 mi bastin diyenler olabilir yazalım hemen 3 kamyon değiştirdim . Her zaman yeni hızlanmaya başlayan bir kamyon oluyor .

Dediginiz gibi Her çıkışın bir inişi vardır 45 dk eğim çıkalım 20 dk da aşağı inelim :

@hasanalparslang sağolasın hocam. artık kavga tartışma dahi olsa videoyu yüklemek için bin defa düşünürüm.

@mfmayliba kamyom arkasına geçmeyi pek denemedim, düşünmüyorum da kardeşim. sanki biraz sakat durum oluyor.öyle. rüzgara karşı yatması daha keyifli :)

O indiğim yeri yarım saatte anca çıktım, inerken 2 dakika sürdü....

Geri