kalabalık olarak görmek çok sevindirici daha çook olabiliriz çağıralım herkesi ayrıca Enverim Tufan,Berk,Başar senin tanıdıkların daha çok hani onlar nerdeler haberleri yokmu ne
yarın izin günüm olacak ama malum, bayram ziyaretleri var.4. gün de ziyaret mi olur diye çemkirmeyin şimdi, 1. gün ve 3. gün çalışıyorum, 2. ve 4. günler izinliyim ve bu zaman yetmiyor
hem vural benim fenerli olduğuma bile inanmadı gelmem ben
ya ben şüphede kalmıştım ne biliyim dayının birine selam vardin orda dedim tufan bu makara yaptı heralde tabi rumelifeneri senin mekanın nasıl unutabilirim yolu bilmiyodumda sen öğretmiştin hatta ilk turda ya sen gelsen hadi be bırak ziyarete sonra gidersin yapma bizi yalnız bırakma sensiz rampaları nasıl çıkarız biz
avrupa pedal grubu özelden davet etti ama malesef sizinle gelemeyecektim
zati yarına da bayram ziyareti çıktı kısmet değilmiş gerek avrupa pedal grubuna belgradda gerekse sizlere iyi eğlenceler dilerim.....
bişey sorcam.ben bugun eminönu sarıyer istikametinden kemerburgaza geçtim.bu sarıyerden sonra rumeli feneri yol ayrımına kadar olan rampayı bisiklet uzerındemı çıkıyorsunuz.yoksa benim gibi yuruyerekmı)))