Scudo Sports

istediğim mtb bana fazlamı

medetkerem

Aktif Üye
Tepki
47
arkadaşlar ben genellikle şehir içinde kullancam. ama şehir içinde buldugum her fırsatı değerlendircem.kaldırımlardan atlicam, merdivenlerden incem, toprak yokuşlardan incem... salcano insomnia 293 düşünüyorum.(link) ama kararsızım.acaba bu bisiklet bana fazla mı gelir.sert kullancam ama sonucta dağa cıkmıcam.acaba carraro daytona da işimi görürmü.daytona ve insomnia 293 arasında dağlar kadar fark varmıdır ? eğer daytona alırsam "keşke insomnia 293 ü alsaydım " dermiyim ?

Scudo
Dur sana yazım ve imlada yardımcı olayım:

@medetkerem

Doğrusu bu.Böyle olursa daha çok cevap alırsın gibime geliyor sevgili kardeşim.Lütfen forumda yazım ve imlana dikkat et.

Soruna gelince almayı düşündüğün bisiklet 29er.Yani senin gördüğün 26 jant mtblerden daha büyük tam 29 jant.Çok uzun boylu değilsen 1.85 en azından kullanamayabilirsin.26 jant modellere bakmanı öneririm.Abimizde doğru söylemiş sürüş tarzına çok uyfun olmaz bu bisiklet ama dayanır bende mtbciyim kaldırım bank piknik masası 88 kiloluk vücudumla hepsinin üzerinden atlıyorum banamısın demedi.Belki arada dağlar kadar fark yoktur ama set olarak insomnia daha iyi olduğu için daha uzun süre götürür daha performanslı olur.Şahsi kanaatim salcanodan yana.

29" bisikletlerin lastikleri çok kalın oluyor.
Bence yanak kalınlığı o kadar yüksek olan lastiğin sivri kayaların üzerinden geçmeyeceksen bir faydası yok.
Düz yolda boşuna hızını kesecek

29" bisiklet yoktur onlar bildigimiz 28" bisikletin kalin tekerlisidir ve 29 er diye gecer yani sehir-yol bisikleti buyuklugundedir cok buyuk degildirler

@abdurrahman keleş

Lastikde eklenince 29 inç olur.Yol bisikleti tekerleklerinden büyüktür :) bilginize. ;)

Sen bana fiyat araligini soyle ben sana resimli ve daha iyi bisiklet atiyim.Salcano ve Carraro 'dan hayir gelmez.

karadag sonuna kadar haklisiniz
ama cok aceleyle yazdigim icin odaklanamadim.peki salcano insomnia 293 'umu onerirsiniz yoksa bianchi troy' umu ?

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Ben de gebzede oturuyorum. Carraro daytona var bende, 4 ay falan oldu ve şuana kadar memnunum bisikletten. Bir keresinde gebzede bir arkadaşın insomniasını kullandım, o da fena değil. Vites geçişleri hemen hemen aynı. Frenler de aynı. Salcano biraz daha hafif daytonadan ama çok önemli birşey değil bu. Ama yine de içimdeki ses carraronun daha güven verici olduğunu söylüyor. Ben türk markalarına karşı pek iyi bakmıyorum. Yine de tercih senin, ben daytona öneririm.

Bence siz biraz daha Trial ruhu arıyorsunuz,trial alın derim,aksi taktirde diğer bisikletler sıkıntı çıkarmasa dahi sıklıkla akort gerektirecek.

Geri