Scudo Sports

İşte yeni yol bisikletim :)

Karbon hastalığına gerek yok, gayet güzel bir kadro. eminim rijitlik olarak da tatmin eder her türlü, scott sonuçta. çok iyi bir seçim, güle güle kullanın hocam.

Scudo
Arkadaşlarım, kardeşlerim, ağabeylerim; hepinize, iyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) daha da iyileri, olmayanların, isteyenlerin olsun inş...

Hayırlı olsun, İyi günlerde kazasız belasız pedallamanı dilerim

• Beğen
Tepkiler: erphan
Canavar gibi maşallah kazasız sürüşler dilerim.Kırmızı gidon bandı güzel seçim olmuş :rolleyes:

• Beğen
Kırmızıyı beğendiysen bir şey diyemem o zaman abi sonuçta senin zevkine göre olmalı ayrıca şu Sram double tap sistemi pek de karışık değilmiş bir arkadaşım Xrs 030 Apex aldı sistemi denedim bir kaç kez büyüteceğime küçülttüm ama 10 dakika içinde alıştım canını sıkma basit bir sistem alışırsın rahatlıkla. :)

@Berke Kazankaya

kırmızı fena olmadı değil. beğenen var beğenmeyen... elimde şuan siyah renk pro da var. olmadı değiştiririm. gidon bandı sarmasını da öğrendim sonuçta. sram a alışmak ta haftalarımı almayacak elbet. en fazla bir haftada kaparım olayı. yol bisikletine alışmak ise max. bir ayımı alır. buarada, zili özellikle taktım zira ilk ay, alışma devresi, parkta süreceğim bisikleti, ee mağlum, her ne kadar geniş de olsa parkın yolları, heran biri çıkabiliyor önünüze. sağ olasın :)

Yol bisikletine alışmak benim 5 günümü aldı abi :D

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Berke
ben max. 1 ay derken gün belirtmedim. hergün, yaklaşık 1 saat binsem, belki de 3-4 günde alışırım. ama gel gör ki hayat şartları vb. durumlardan herzaman bisiklete binme fırsatım olmuyor maalesef :( ama senin adına sevindim. şanslısın, zira İstanbul'da boğaz da bisiklete binebiliyorsun, ne mutlu sana :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
abi bisikletine alışınca pedallarını değiştirme fikrin var mı? bisiketin harika. kilitli pedallarla tam bir canavara dönüşür diye düşünüyorum.

• Beğen
@Ahmet O
maalesef düşünmüyorum :( açıkcası trafikten korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum desem yalan olmaz. daha geçen hafta, servisle işten eve dönerken, gözlerimizin önünde, Anıtkabir'in Akdeniz cd. sindeki girişinin önünde, bisiklet kullanan, 14-15 yaşlarında bir çocuğa çarptı bir minübüs. ambulans çağurmaktan başka birşey yapamadık, ve maalesef, sonrasında çok araştırmama rağmen, akibetini bilmiyoruz. bu sebeplerden dolayı spd kilitli pedala geçmeyi, en azından yaşadığım şehirde düşünmüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
@Mustafa T.

jantları almışsınız derken neyi kast ettiniz anlamadım ama yine de teşekkür ederim :)

@Mustafa T.

jantları almışsınız derken neyi kast ettiniz? anlamadım ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

@erphan

Salcano' nun üstünde gelen Ksyrium SL jantlardan bahsediyorum. Yakışmış:)

Yeni bisikletiniz çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen
iyi dilekleriniz ve beğenileriniz için hepinize tekrar teşekkürler :)

her yer güzel jantlar daha güzel jantların tam modeli nedir acaba bu arada hayırlı olsun :)

@Mert-Demir

Mavic Ksyrium SL

Eywallah Berke kardeşim, yanıtlamışsın benim yerime, sağ olasın :) yeni fotolarım haftaya inş. bir aksilik çıkmazsa...

Geri