erphan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 384
- İsim
- Erhan
- Bisiklet
- Scott
Merhaba arkadaşlar
2 hafta önce aldığım ve konusunu da açtığım bisikletin kadrosunun (57) büyük olması sebebiyle, pek çok arkadaşın öneri ve tavsiyeleri ile kadro değişikliği yapıp, 54 kadro scott s30 bir kadro aldım. 2. el olmasına rağmen sıfırdan farksızdı. büyük olan 57 salcano kadroyu ki hiç kullanılmadı(sıfır), satacağım( ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir). yeni kadro değiştirme, fren, vites vb. ince ayar ve gidon bandı takma işlerini, Ankara' da, Red Bisiklet sahibi, bisiklet duayeni, sevgili üstad Taner Kunt ağabeyim yaptı. buradan ona selamlar gönderiyor ve tekrar teşekkür ediyorum
bisikletin pedalsız ağırlığı 8.150 gr dı. fotolarda gördüğünüz hali ile ki üzerinde; pedal, selealtı çanta, matara kafesi, km. sayacı ve pusulalı zil varken, toplam ağırlığı, 8.750 gr dır. böyle ağırlıkları belirtiyor olmam lütfen yanlış anlaşılmasın, takıntım olduğundan, ya da performans düşündüğümden değil, benim sağlığımı direkt ilgilendirdiği içindir. orta derecede bel fıtığı rahatsızlığım olduğundan ve evim 5. katta (asansör yok) olduğundan taşıyacağım yükün hafif olması benim için çok önemlidir. evladiyelik olacak inşallah
benden, bu konuda yardımlarını esirgemiyen, bıkmadan sorularımı yanıtlayan, öneri ve tavsiyelerde bulunan değerli kardeşlerime çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgiler diliyor ve fotolara geçiyorum:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)