Scudo Sports

işte yeni jantları ile yalıçapkını....:) nasılım?

Banu hanım yeni jant seti ile bisikletiniz daha hafif ve dahada güzel olmuş.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.Hatasız ve kazasız sürüşler...

Scudo
bisiklet çok güzel olmuş
çok karizmatik duruyor ayrıca
kazasız,belasız kullanmanızı dilerim

@simplonmurat

slm,

gidon boğazı konusunda gayet haklısınız. sportif bir duruşu olmadığı gibi, furş yatağı baya kalabalık aparatlı:) ancak geçirdiğim beyin rahatsızlığım dolayısıyla, başımın açısı konusunda çok hassasım. öne doğru eğildikçe kendimi kafadan çakılacakmış gibi hissetmem de cabası:):):
o bakımdan haklısınız ama yapacak birşey yok şimdilik. çok teşekkürler...

@bora_jb

ben de almadan önce dayanıklılık anlamında araştırdım aslında. kilom 54 ve genelde atlamalı zıplamalı binmediğim için sizin için idela dediler. ayrıca arazi koşullarında da performansının gayet iyi olduğunu ilettiler. ancak kilo arttıkça ve kullanım şekli değiştikçe ne olur ben de tam kestiremiyorum.ben de bugün ilk defa çıktım bu jantlarla, kullanım açısından bir problem görmedim:)

bu arada tüm paylaşımlarını iletenlere sevgimi iletiyorum. mutluluğumu katladınız sahiden. çok çok teşekkürler...

süper ötesi.çok begendim arkadaşım.iyi günlerde sür inşallah...

Hoş bir bisiklet olmuş kazasız - belasız, keyifli gezilerde, sağlıkla kullanın.

Jantlar çok şık olmuş.Kazasız belasız sürüşler dilerim

Yalıçapkını'nada yakışmış yani.. Güle güle kullanın. Süper görünüyor.

Sevgiler...

Çok yakışmış maşallah...
kazasız belasız kullanın...

Güle güle kulan. Çok yakışmış.

16 telli nerden buldunuz acaba ben de arıyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Janlar yakıyor..Ayrıca bisikletinizde süper..İyi forumlar

bisikletiniz cok hos onu fazla sımartmayın kıskananlar oluyor bakın :p

allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın

ii formlar......

sayı ve sadelik cant setine bi okadarda yakısıyo ne deesm bos o yüzden parmak yerine ben ellerimi kaldırıyom

Geri