Scudo Sports

işte yeni jantları ile yalıçapkını....:) nasılım?

Scudo
değişimde hızlı olmuş. demekki daha çooook parça değişecek :)

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
çok teşekkürler:):):)

değişim evet biraz hızlı oldu ama eskimeye yüz tutamayan parçalar da değerlenir elbet:):):
ayrıca şimdi 28 lik bir jant seti, sarı renk üzeri cobike yazılı bir kadro, harika bir hibrit yol bisikleti neden olmasın:):):) bizdeki artan parçalar acaba daha ne kadarını tamamlıyor:):):) hiç:):):)
heee pardon fren kolları ve fren var bir tek:):):)

Güle güle kullan. Bu ne hız ama.
Daha eskitmeden hemen değişmişsin cantları. Seninde yakında yedek parça dükkanın olur haaa:D

Sevgi ve selamlarımla.

Kazasız sürüşler dilerken şunu sormak istiyorum.Gidon boğazın açısı biraz fazla dik değilmi?Ve çok yukarıda duruyor sanki.Rahatsız olmuyormusunuz?

cok guzel gozukuyor bende ıstıyorum:):) ama ben genelde xc de denebılır tam terımlerı bılmıyorum ama sert ınıslerım de oluyor onlara karsı performansı nasıl ?? bılgın varsa:)

Bu yakışıklılıkla çok canlar yakar bu çapkın :)

Kazasız, eğlenceli sürüşler...

gayet güzelmiş yeni jantlarla dahabi güzel olmuş kazasız sürüşler

Hakikaten olaganüstü bir duruşu var.Jantlar ayrı bir estetik katkı saglamış.Ne yalan söyleyeyim,benim sevda'da da istediğim değişim bu.Yıldızlı tarafından bir Jant seti ve Amorsitör...Alacagımız ne çok şey varmış
Kazasız günlerde iyi dostluklara yelken açmanız dileklerimle.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

kibar olmuş:) keyifli süeüşler dilerim

cantlar güzel olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim:)

sanırım şimdi istediğin gibi oldu, daha da yakışmışsınız artık birbirinize, iyi pedallamalar :)

Geri